Janice Blok Beeld © RTL

Janice Blok duikt op in Secret Duets: 'Nu val ik door de mand'

18 mei 2023 21:59

In de vierde aflevering van ‘Secret Duets’ zingt rapper Donnie (28) samen met een mysterieuze zangeres de sterren van de hemel. Ondanks dat ze denkt haar identiteit goed verborgen te houden, komen de panelleden er al gauw achter wie er achter de muur staat: influencer Janice Blok (31).

"Ik had zo verwacht dat jullie het niet zouden raden"

Het is de beurt aan rapper Donnie om een duet te zingen met zijn 'geheime zangeres'. Samen zingen ze het nummer 'Adrenaline'. De panelleden concluderen al gauw dat het gaat om een goede zangeres. "Iedereen naast mij is een professionele zangeres", zegt Donnie lacherig.

De overige panelleden hebben nog geen enkel vermoeden wie er schuilgaat achter de muur, totdat ze beter naar de setting op het podium kijken: "Ik zie een jungle", stelt Berget Lewis vast. Dat is het moment waarop er bij de andere panelleden een belletje gaat rinkelen. "Oh! Misschien Echte Meisjes In De Jungle." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok lost mysterie rondom echte oogkleur op

Goed nieuws voor de panelleden, want iedereen, behalve Buddy Vedder, weet dat het Janice Blok is die daar op het podium staat. Janice ziet deze uitslag niet aankomen. "Ik had zo verwacht dat jullie het niet zouden raden." De groene bladeren en jungletakken hebben haar verraden. "Toen iemand Echte Meisjes noemde, dacht ik: nu val ik door de mand."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok deelt foto van haar lichaam na sportbreak: 'Voel me dik'

Na haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle heeft Janice niet stilgezeten en stort ze zich op het maken van video's voor Instagram en TikTok. Al wil ze haar carrière over een andere boeg gooien. "Ik ga nu ook een beetje de acteerkant op." Ze heeft al leuke projecten op de planning staan. "Toevallig vlieg ik morgen weer naar een ander land voor een leuke filmopname." 

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Je kunt de aflevering terugkijken bij Videoland. 

Tussen neus en lippenstift: Janice Blok maakt zich op voor avond van haar leven

08:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!