Job en Esmee uit Love Island in Eating With My Ex Beeld © Discovery+ : Eating With My Ex seizoen 3

Esmee breekt tijdens weerzien met ex Job: 'Dacht dat we samen oud gingen worden'

12 mei 2023 22:58

Voormalige 'Love Island'-winnaars Job en Esmee zijn al een tijdje uit elkaar, maar komen nog één keer samen in het programma 'Eating With My Ex'. Tijdens een diner staan ze stil bij hun relatiebreuk en al gauw blijkt dat het Esmee nog erg veel doet.

"Voor mij was je echt de liefde van mijn leven"

Job en Esmee waren niet bij elkaar weg te slaan tijdens hun deelname aan het liefdesprogramma. Het is dan ook niet zo gek dat ze Love Island zelfs hebben gewonnen. Na hun avontuur op het eiland besluiten de twee al heel snel samen te wonen. Achteraf gezien blijkt dat niet slim te zijn geweest. “Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder", vertelt Esmee in Eating With My Ex. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmee onthult juicy feitje: 'Seks in Love Island die niet is uitgezonden'

Hoewel Job gek is op Esmee lijkt ze geen vlinders meer in zijn buik te toveren, waardoor er een einde komt aan hun relatie. Tijdens het diner breekt de realityster wanneer ze terugblikt op de breuk. "Voor mij was je echt de liefde van mijn leven. Ik dacht echt dat ik met jou oud ging worden. Dat zeg ik heel eerlijk." 

Toch lijkt Job zijn ex niet te zijn vergeten: "Ik ben jou als persoon nooit vergeten. Ik heb wel gewoon vaak aan je gedacht. Misschien heb ik dat niet aan je laten blijken." Esmee is blij om dat te horen. "Ik maakte me daar wel echt druk om. Ik zweer het." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmee van Love Island reageert op geruchten liefdesleven: 'Nog pril'

Inmiddels is Esmee weer gelukkig in de liefde. Ze is namelijk druk aan het daten met een andere Love Island-winnaar: Casper. 

Esmee vraagt om pauze in Eating With My Ex tijdens confrontatie met Job

00:37