Jasmine Sendar in GTST Beeld © Videoland

Jasmine Sendar brengt slecht nieuws bij entree in GTST

15 mei 2023 20:39

Vanavond zien kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' dat Jasmine Sendar (45) neerstrijkt in Meerdijk. Haar entree gaat direct gepaard met slecht nieuws en valt letterlijk in het water als het helemaal misgaat in café De Koning.

"Je wc's staan onder water, het loopt zelfs de gang op"

De rol die Jasmine gaat vertolken in GTST krijgt vanavond vorm voor de RTL 4-kijkers. Te zien is hoe haar personage met een groepje vriendinnen in De Koning plaatsneemt. Het lijkt op een vrijgezellenfeest, aangezien de dames een kroontje op hebben. Maar het betreft een 'prinsessendag', vertelt ze aan Julian (Cas Verduyn), de nieuwe eigenaar van het vertrouwde café. "Doen we al van kleins af aan."   

Als ze op een gegeven moment de toiletten opzoekt, snelt ze naar Julian om slecht nieuws te melden. "Je wc's staan onder water", zegt ze. "Een enorme laag water. Het loopt zelfs de gang op." Enkele ogenblikken later vallen alle lichten uit in De Koning.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit doen deze voormalige GTST-soapies nu

Het is Jasmines eerste keer in GTST, maar het is niet haar debuut als soapie. Ze brak in Nederland door dankzij haar rol in Goudkust en was zes jaar lang te zien als verpleegkundige Kyra Isarin in Onderweg naar morgen. Of ze een vast personage wordt in Meerdijk of een gastrol vervult, is nog niet duidelijk. 

Wellicht speelt Jasmines personage een rol in de zomercliffhanger, die dit jaar eerder komt dan normaal. Op donderdag 1 juni is volgens RTL 'één van de meest spectaculaire cliffhangers ooit' te zien. Dan heeft GTST een succesvol seizoen achter de rug, want de soap scoort fantastisch op Videoland.

Videoland heeft met GTST goud in handen: 'Heel bijzonder'

00:47
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Oude bekende zorgt voor ophef in GTST

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Problemen in De Koning

01:07