Ann Lemmens Beeld © VTM

Belgische B&B Vol Liefde binnenkort te zien bij Videoland

16 mei 2023 12:55

Fans van 'B&B Vol Liefde' zitten met smart te wachten op het nieuwe seizoen van het programma, maar zullen nog even geduld moeten hebben. Pas op 10 juli kunnen we weer genieten van de liefdesperikelen van verschillende B&B-eigenaren. Gelukkig kunnen we ons tot die tijd vermaken met de Belgische variant: deze staat vanaf vrijdag 18 mei op Videoland.

B&B Vol Liefde is vanaf het eerste seizoen een groot succes in Nederland en de Belgen kunnen dan ook niet achterblijven. Zij hebben hun eigen variant op het programma gemaakt, die sinds 2022 op VTM 2 te zien is onder de naam B&B zoekt Lief. Van maandag tot en met donderdag is er elke dag een nieuwe aflevering te zien met Ann Lemmens als presentatrice. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

B&B van Hans uit B&B Vol Liefde nog altijd te koop: 'Valt niet mee te onderhandelen'

In het eerste seizoen zijn zes Vlamingen te zien die vanuit hun bed & breakfast in Frankrijk op zoek gaan naar de liefde. Ze krijgen allemaal vier of vijf potentiële liefdespartners over de vloer om te kijken of de ware ertussen zit. Nieuwsgierig geworden? Het seizoen staat vanaf 18 mei op Videoland en telt maar liefst 32 afleveringen. Je bent er voorlopig dus wel even zoet mee!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!