Familie Cudogham - Een Huis Vol Beeld © Stijn Ghijsen

Deze nieuwe én bekende gezichten zijn te zien in nieuw seizoen Een Huis Vol

17 mei 2023 13:21

Deze zomer start het nieuwe seizoen van 'Een Huis Vol'. In het programma worden gezinnen met veel kinderen gevolgd. Nu de Buddenbruckjes niet meer meedoen, rijst de vraag: wie dan wel? In de nieuwe reeks zullen naast bekende gezichten ook nieuwe families hun opwachting maken.

De familie Nagelkerke keert terug, nadat die een aantal seizoenen niet te zien is geweest. Na vijf jaar is er veel veranderd in het gezin. Zo studeert dochter Merel in Amerika en jongste zoon Junior gaat inmiddels naar de basisschool. Het bakkersimperium van ouders Jan en Sofie is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, want de kinderen helpen daar vaak een handje. 

Familie Nagelkerke - Een Huis Vol
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Buddenbruckjes niet in nieuw seizoen Een Huis Vol: 'Wij vinden het jammer'

Ook de Cudogham-fam is weer van de partij. Moeder Cynthia gaat weer studeren en dat betekent dat vader Iven meer verantwoordelijkheid krijgt. Ook nemen de ouders hun kids mee naar Keti Koti Festival om hun roots te vieren. 

Familie Cudogham - Een Huis Vol

De familie Blom is nieuw dit seizoen. Maarten en Gerdien hebben acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tiener. Maarten werkt in de kerk en Gerdien wil na haar zwangerschapsverlof weer verder als psycholoog. Het gezin krijgt in 2018 groot verdriet te verwerken. De op dat moment 6-jarige Miriam overlijdt, maar ze is en blijft een belangrijk onderdeel van de familie. 

Familie Blom - Een Huis Vol
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Híerom zijn de Buddenbruckjes niet meer te zien in Een Huis Vol

En ook nieuw is het samengestelde gezin van de familie Wildeman. Priscilla is moeder van zeven kinderen en vader Lukas is de vader van de jongste twee kids. Ze krijgen het liefst zelfs nog een achtste kindje. Omdat het leven steeds duurder wordt, helemaal met een groot gezin, moet er gewerkt worden. Lukas draait extra nachtdiensten en Priscilla wil ook weer aan het werk. 

Familie Wildeman - Een Huis Vol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!