Brianne Howey (rechts) in Ginny & Georgia Beeld © Netflix

Netflix trakteert Ginny & Georgia-fans op nóg een extra seizoen

19 mei 2023 08:45

Seizoen drie is nog niet uit of fans van 'Ginny & Georgia' worden alweer verrast met nog een extra seizoen. Netflix laat op hun social mediakanalen namelijk weten dat er ook een vierde seizoen komt van de hitserie.

Op Instagram kondigt Antonia Gentry, Ginny uit de serie, dat er niet alleen een derde maar ook een vierde seizoen aankomt. Of deze tegelijk uit zullen komen, is niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer. Het duurde echter bijna twee jaar voor de komst van het tweede seizoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marcus uit Ginny & Georgia was niet direct blij met rol: 'Wat een eikel'

Ginny & Georgia gaat over een moeder genaamd Georgia en haar dochter Ginny. Na vele verhuizingen zijn ze aangekomen in New England, waar Georgia hoopt een normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Al gauw blijkt dat 'normaal' niet mogelijk is in dit gezin, want de moeder van Ginny blijkt een moordenaar te zijn. De moeder van twee had namelijk Ginny's stiefvader vermoord om haar te beschermen. Georgia hoopt dat dit in het verleden kan blijven, omdat ze druk is met het plannen van haar bruiloft. Toch lijkt het verleden haar sneller in te halen dan ze denkt... 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix kondigt seizoen 3 van Ginny & Georgia aan