Virgin River Beeld © Netflix

Netflix bevestigt: 'Er komt een zesde seizoen aan van Virgin River'

19 mei 2023 15:31

Fans van 'Virgin River' hebben heel wat om naar uit te kijken. Deze herfst kunnen ze genieten van het vijfde seizoen van de populaire serie en het genieten houdt voorlopig niet op. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er ook nog een zesde seizoen komt.

"Het geeft je hoop en dat is iets waar mensen deze dagen geen genoeg van krijgen"

Virgin River, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr, is één van de succesvolste Netflix-series. Dat er nu al besloten is dat er een zesde seizoen komt, is dan ook geen verrassing. 

Virgin River draait om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Virgin River deelt video van achter de schermen nieuw seizoen

Fans kijken uit naar het vijfde seizoen, dat deze herfst op Netflix verschijnt. Achter de schermen heeft er een grote verandering plaatsgevonden: showrunner Sue Tenny heeft het stokje overgedragen aan Patrick Sean Smith, wat betekent dat het nieuwe seizoen iets anders kan worden dan fans gewend zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Virgin River-actrice wist niets van bizarre plottwist

Al heeft Patrick wel al beloofd dat hij trouw zal blijven aan datgene waar de fans zo van houden. "Het voelt als een community waar we allemaal bij horen en het is heel erg troostend, het geeft je hoop en dat is iets waar mensen deze dagen geen genoeg van krijgen."