Beeld © KRO-NCRV

BzV-koppel Janine en Sander ondanks ups and downs nog steeds verliefd

22 mei 2023 10:55

Na hun deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' kent de relatie van Janine en Sander de nodige ups en downs. Janine heeft lange tijd twijfels en maakt de relatie zelfs even uit. Uiteindelijk overwint de liefde en zijn ze weer samen. Hoe vergaat het hen nu? Yvon Jaspers (50) brengt het stel een bezoek in 'Onze Boerderij in Europa'.

"Als je stil blijft staan, dat werkt ook niet"

Voor Janine is haar deelname aan Boer zoekt Vrouw niet de leukste periode in haar leven. Ze ervaart ontzettend veel stress rondom de opnames en valt daardoor tien kilo af. Even overweegt ze om uit het programma te stappen, maar ze besluit om door te zetten. Maar goed ook, want uiteindelijk vindt ze in Sander haar prins op het witte paard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janine wilde stoppen met Boer zoekt Vrouw: 'Ben er zwakker uitgekomen'

In Onze Boerderij in Europa geven ze een update over de relatie. Yvon Jaspers vertelt dat de liefde tussen de twee zich alleen maar heeft verdiept. "Steeds vaker en voor een steeds langere periode reist Sander van Friesland naar Zuid-Limburg om mee te helpen op het schapenbedrijf van Janine." Sander bevestigt dat: "Als ik het werk klaar heb in Friesland, dan ben ik bij Janine."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janine uit Boer zoekt Vrouw geniet op babyshower met Sander

De relatie blijft zich ontwikkelen. Daar is Sander blij mee: "Dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt niet. Er moet wel vooruitgang in zitten." Aan het einde van de aflevering blijkt er zelfs nog sprake te zijn van gezinsuitbreiding. In de vorm van schapen, weliswaar.

"Janine en ik zijn nu één dag terug uit Engeland", vertelt Sander. "We moeten eigenlijk nog iets nieuws vertellen. Er is gezinsuitbreiding. Misschien wat sneller dan verwacht, maar we waren zo geïnspireerd. Kijk hier. De Walliser Schwarznases." De schaapjes hebben de namen Janine, Yvon en Sander gekregen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader: 'Dit is waar ik op hoopte'

Onze Boerderij in Europa is op zondag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Heb je de aflevering gemist? Je kunt het hier terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!