Panelleden Secret Duets verbijsterd door gouden keeltje Maik de Boer: 'Wat een stem'

25 mei 2023 22:00

In de vijfde aflevering van 'Secret Duets' zingt panellid Lisa Loeb (33) een duet samen met een mysterieuze duetpartner. Hoewel alle panelleden hem persoonlijk kennen, duurt het even voordat ze doorhebben dat Maik de Boer (62) schuilgaat achter de incognito deelnemer.

"Ik ken maar één man die zulke laarzen draagt"

Zingen is zeker niet een van Maiks dagelijkse bezigheden, maar in Secret Duets bewijst de stylist dat hij in het bezit is van een prachtige stem. Samen met Lisa zingt hij 'Lay All Your Love On Me' van ABBA. Na de eerste ronde, waarin Maik zich verschuilt achter een grote discobal, weet panellid Soy Kroon de identiteit van de secret singer direct te raden. "Ineens valt het kwartje! Ik ken hem erg goed." Holly Mae Brood en Gerard Joling zitten daarentegen in grote onzekerheid: "Het is een oudere man, meer weet ik echt nog niet..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer sinds dag één al groot fan van HPP: 'Meedoen hoogst haalbare'

Met de hints - waaronder het programma Life4You van Carlo en Irene, boerenkleding en een oranje stropdas - komt het panel nog niet verder. Wanneer Gerard begint over de laarzen met enorme hakken, valt bij Lisa eindelijk het kwartje: "Ja! Nu herken ik de stem er ook bij. Ik ken maar één man die zulke laarzen draagt."

De andere panelleden hebben in de volgende ronde echter nog steeds geen idee wie er achter de bal staat. En dat terwijl Soy al vanaf het begin weet dat de stylist aan de andere kant van de muur staat: "Oh, wat is dit lekker zeg, dit is leuker dan thuis vanaf de bank meedoen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer heeft een koper voor een van zijn Perfecte Plaatjes

Wanneer na de laatste ronde blijkt dat het Maik is, springt iedereen op van ofwel verbazing ofwel blijdschap. Lisa en Soy hebben het uiteindelijk als enigen bij het juiste eind. Holly Mae heeft een vraagteken opgeschreven, omdat ze geen idee heeft met wie Lisa op de bühne heeft gestaan. Een tikkie gênant blijkt na afloop, want: "Maik kwam vroeger veel bij ons thuis over de vloer. Mijn moeder was samen met hem stylist. Wat bizar dat ik dit niet wist."

De bekendste Nederlandse stylist zingt met Lisa Loeb

01:46

Wanneer presentator Jamai Loman vraagt naar hoe het met Maik gaat, antwoordt hij: "Jongens, ik heb een droge bek. Waar ben ik in hemelsnaam weer aan begonnen?" Maar al snel vliegen de complimenten hem om de oren, zo ook van Holly Mae: "Wat een stem heb je man! Dat wist ik echt niet van je."

We zien de stylist niet veel meer met kleding doen op televisie en daar heeft hij een goede reden voor, vertelt hij tussen neus en lippen door ook nog even: "Ik voel mijzelf een beetje te oud worden daarvoor. Ik heb afgelopen jaar allemaal andere leuke dingen gedaan zoals Celebrity Apprentice en Het Perfecte Plaatje."

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!