Mr. Frank Visser Beeld © ANP

Mr. Frank Visser vanavond niet te zien in eigen programma

25 mei 2023 14:46

Vanavond is er, zoals we gewend zijn op donderdag, een nieuwe aflevering te zien van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' op SBS 6. Maar deze keer doet Mr. Frank Visser (72) helemaal geen uitspraak. Collega-rechter Bart Beuving (47) neemt de honneurs waar.

"Samen met meester Bart Beuving zetten wij de tanden erin!"

Vanavond staat de zaak van Ivy en Radha centraal. Ivy beweert dat haar bovenbuurvrouw Radha en haar partner overlast veroorzaken door met meubels te schuiven en door klusgeluiden. De ruzie tussen de twee dames loopt hoog op. Zo erg dat presentator Viktor Brand zelfs tussenbeiden moet komen om een ordinaire catfight te voorkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mr. Frank Visser onthult waarom hij rechter is geworden

Dit keer staat dus niet Mr. Frank Visser klaar om met het hamertje te staan. 'Samen met Mr. Bart Beuving zetten wij de tanden erin!' schrijft Viktor op Instagram bij een promo voor de aflevering. Bart heeft eerder dit jaar het stokje ook al eens overgenomen in de aflevering met de kettingrokende Corrie van 90 jaar. 

Bart is al twee jaar de vaste invaller van Frank. Zo nu en dan slaat hij met het rechtershamertje als Mr. Visser het te druk heeft. En zo ook vanavond dus.

Mr. Frank Visser doet uitspraak, zoals het programma ook vanavond gewoon heet, zie je donderdag om 20.30 uur op SBS 6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zeur' Joan en 'aso' Pamela verdelen kijkers Mr. Frank Visser