We Zijn Er Bijna! Beeld © Omroep MAX

Martine van Os geeft teken van leven tijdens opnames We Zijn Er Bijna

25 mei 2023 16:49

Martine van Os (66) geniet op dit moment van de prachtige eilanden Corsica en Sardinië. Ze is namelijk op snoepreisje voor de opnames van 'We Zijn Er Bijna'. Dat vertelt ze middels een videoverbinding in 'Tijd voor MAX', dat ze normaal presenteert naast Sybrand Niessen (61).

"Zo zijn er nog veel meer kleurrijke figuren"

Haar collega Sybrand schotelt de kijkers van Tijd voor MAX een videootje van Martine voor. "Ja, ik ben weer op de vertrouwde camping", vertelt Martine vanuit Corsica. "We zijn nu onder de rook van Bastia op Corsica." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Aanpoten geblazen' tijdens nieuw seizoen We zijn er Bijna! volgens Martine van Os

Via een bruggetje stelt ze een van de kandidaten van de NPO-roadtripshow voor. "Ik zit dus niet meer aan tafel naast jou, Sybrand. Terwijl jij toch altijd zo keurig strak in pak bent. Dus dat is even wennen op de camping. Maar kijk eens wie ik hier gevonden heb. Dit is Victor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Genieten: deze zomer nieuw seizoen We zijn er Bijna!

Victor heeft altijd een pak aan op de camping. "Niet alleen op de camping. Ik heb een halfjaar lang iedere dag een pak aan om m'n leven te vieren", zegt de kandidaat. Martine is vol bewondering. "Kijk, zo kan het dus ook. Of het nou 30 graden is, maakt niet uit. Stropdag, vlinderdas. En zo zijn er nog veel meer kleurrijke figuren. Maar daarover later meer." 

Wanneer het nieuwe seizoen van We Zijn Er Bijna te zien is, is nog niet bekendgemaakt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!