Eating With My Ex Jaydi en Sonny Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Jaydi onthult wat je allemaal níet zag tussen haar en Sonny in Eating With My Ex

28 mei 2023 12:32

Waar de een het liefst zijn of haar ex nooit meer wil zien, besluit voormalig 'Temptation Island'-ster Jaydi haar ex Sonny juist op te zoeken voor een confronterend laatste gesprek in 'Eating With My Ex: Going Dutch'. En daar is heel wat gebeurd, zowel vóór als áchter de schermen...

"Ik ben heel erg over mijn eigen grenzen heen gegaan, dat zou ik nu niet meer doen"

Jaydi en Sonny komen elkaar voor het eerst in het nachtleven tegen. Jaydi werkt in de beachclub waar Sonny vaak komt en hoewel beiden in het begin de boot een beetje afhouden, slaat de vonk later alsnog over. Het koppeltje besluit al snel om bij elkaar in te trekken en in eerste instantie verloopt het samenwonen heel gemoedelijk. Maar al snel ontstaan de eerste kleine scheurtjes in hun relatie en is er constant ruzie. 

Tijdens deze ruzies laat Sonny soms dagen niks van zich horen. "Dan zette hij zijn telefoon uit en hoorde ik niets meer van hem", blikt Jaydi terug op hun relatie en hun deelname aan Eating With My Ex: Going Dutch in de online serie Realitea van RTL Boulevard. "En op het moment dat hij dan weer belde, was ik de persoon die hem ophaalde. Wat ben je dan voor een gek? Hij laat eerst vier dagen niks van zich horen en dan... (...) Ik ben heel erg over mijn eigen grenzen heen gegaan, dat zou ik nu niet meer doen."

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

16:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jamie Faber zat in pilot The Real Housewives of Amsterdam: 'Eén grote bloedbak'

Sonny is altijd erg snel jaloers wanneer het om aandacht van andere mannen gaat. Wat bijzonder is, want Jaydi onthult dat het juist Sonny is die tijdens hun relatie vreemdgaat. Of dat met meerdere vrouwen is of slechts één, dat durft ze niet te zeggen. Ondanks haar vermoedens confronteert ze hem hiermee niet tijdens Eating With My Ex. Wel achteraf, als de camera's uitstaan. Ze vertelt in Realitea: "We hebben het ook gehad over het vreemdgaan van Sonny. Dat is iets wat hij ontkent, maar waarvan ik weet dat het wél waar is. (...) Ik kreeg het allemaal achteraf pas te horen, toen we uit elkaar gingen. Maar met wie, hoe en wat... ik heb geen idee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans en Libera beschuldigen elkaar in Eating With My Ex van vreemdgaan

Eating With My Ex: Going Dutch is wekelijks te zien bij discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC.

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #10: Jamie en Gini Faber zaten bijna in The Real Housewives of Amsterdam

14:25