Beeld © ANP

Rico en Badr voor Videoland op zoek naar kickbokstalent

26 mei 2023 17:30

Kickboksers Badr Hari (38) en Rico Verhoeven (34) gaan in een nieuw programma voor Videoland op zoek naar nieuwe vechtsporttalenten. In 'House of Glory' nemen de twee een team onder hun hoede als coach.

De twee vechters zullen het dit keer dus niet in, maar buiten de ring tegen elkaar opnemen. Badr en Rico zijn op zoek naar vechtsporters in het weltergewicht, de gewichtsklasse waarin vechters volgens de regels van kickboksbond Glory 77 kilo moeten zijn. Deelnemers maken kans om 'op het allergrootste podium te staan aan het einde van het jaar op een Glory event', zegt Rico in een video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven doet boekje open over relatiebreuk: 'Voelde als falen'

Geïnteresseerden kunnen zich de komende tijd aanmelden. Wanneer het programma start is nog niet bekend. Hari en Verhoeven stonden de afgelopen jaren meerdere keren tegenover elkaar in de ring: in 2016 en in 2019. Beide keren moest Hari geblesseerd opgeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven heeft in acteren zijn 'volgende passie' gevonden

Rico is al sinds 2014 onafgebroken wereldkampioen in het zwaargewicht bij kickboksbond Glory. Zijn laatste wedstrijd om de wereldtitel vocht hij 2021 tegen Jamal Ben Saddik. In januari van dit jaar raakte hij geblesseerd aan zijn knie en moest hij geopereerd worden. Badr kwam in oktober voor het laatst in actie. Na de verloren partij gaf hij aan serieus te overwegen te stoppen met kickboksen, maar daar is nog altijd geen duidelijkheid over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!