Arno Kantelberg in Secret Duets Beeld © RTL

Arno Kantelberg laat verborgen talent horen in Secret Duets

1 juni 2023 21:58

Kijkers van 'Secret Duets' zien vanavond Arno Kantelberg (54) een moppie zingen met Berget Lewis (51). En dat klinkt helemaal nog niet zo verkeerd. De RTL Boulevard-modedeskundige gooit hoge ogen met zijn zangkunsten, al blijft hij zelf bescheiden.

"Veel staat mij goed, moet ik zeggen"

Berget Lewis is aan de beurt met haar duet. Als hints zien de panelleden onder andere mooie pakken, een horloge en schoenen. Daarnaast zien ze een schilderij van een berg die wordt gekanteld. Met de kennis van nu weet je het direct, maar de panelleden hebben het niet meteen door. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Panelleden Secret Duets verbijsterd door gouden keeltje Maik de Boer: 'Wat een stem'

Dus wordt het tijd dat Berget het podium bestijgt met het nummer 'Fly Me To The Moon' van Frank Sinatra. Na de eerste ronde denkt Jeroen van Koningsbrugge nog aan Jort Kelder en daar blijft hij ook bij. Buddy Vedder en Wolter Kroes hebben uiteindelijk wel door dat het Arno moet zijn. Berget weet het ook zeker, alleen noemt ze hem Arno Kantelaar, iets wat presentator Jamai Loman snel corrigeert. 

Wanneer de muur omhooggaat ziet Berget dat ze gelijk heeft. Ze vergeet alleen te zingen wanneer ze de goedgeklede modekenner ziet. Samen maken ze het nummer toch nog prachtig af. "Geweldig", schreeuwt Jamai. "Dit genre staat jou goed." Arno reageert gevat: "Veel staat mij goed, moet ik zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok duikt op in Secret Duets: 'Nu val ik door de mand'

Hij vervolgt zonder te dollen: "Hier kwam de Sinatra in mij wel naar buiten." Jamai vraagt zich af of Arno vaker op een podium wil zingen. "Met Berget wel, sowieso. Maar als je aan mensen vraagt: welk talent wil je bezitten? zegt iedereen: muzikaliteit. Dat zou ik ook wel willen, ja." 

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. 

Berget Lewis heeft een stijlvol optreden

03:47