Beeld © ANP

Veronica Offside keert volgend voetbalseizoen terug op tv

29 mei 2023 20:48

Het voetbalprogramma 'Veronica Offside' is ook volgend seizoen op televisie. Presentator Wilfred Genee (55) onthulde maandag, in de laatste uitzending, dat er een nieuwe reeks komt.

Wilfred leek het eerst niet te willen zeggen, maar hintte op 'goed nieuws'. Toen analist Wesley Sneijder aandrong bevestigde de presentator dat Veronica Offside doorgaat. Volgens Wilfred is het de bedoeling dat er ook in het nieuwe seizoen weer elke maandag een uitzending komt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Wilfred Genee voorkomt grote brand door 112 te bellen

Veronica Offside is sinds augustus op tv. Het programma is de opvolger van Veronica Inside, het voetbalprogramma dat Wilfred eerder maakte met Johan en René. De nieuwe show werd in het leven geroepen omdat het trio in Vandaag Inside voornamelijk andere onderwerpen besprak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen tijdens zomerstop Vandaag Inside onder het mes

Tot vorige maand had het programma wekelijks twee uitzendingen, maar toen Vandaag Inside - het andere programma van Wilfred - op vrijdag langer werd, kwam Veronica Offside te vervallen.

Dat de mannen van Veronica Offside het goed met elkaar kunnen vinden, blijkt ook wel uit het feit dat ze onlangs samen een nummer hebben opgenomen:

Wilfred, Andy & Wesley hopen zomerhit te scoren met Een Aperolletje

01:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!