Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

Bob Sikkes onthult welke KzK-collega zwaarste taak heeft

4 juni 2023 11:33

'Kopen zonder Kijken' is een gigantische televisiehit. In elke aflevering worden bergen verzet om het perfecte huis te vinden en te creëren voor stellen die zelf geen huis kunnen vinden. Voor aannemer Bob Sikkes (57) is het duidelijk wie van het team het zwaarste werk verricht in het programma. En dat is niet hijzelf...

"Martijn is Martijn natuurlijk. Die zet je aan, en die gaat"

Aan Veronica Superguide vertelt Bob: "Roos heeft er fysiek het meeste werk aan. Als je ziet wat zij allemaal doet met haar team, dat is echt veel." Hij legt uit waarom hij vindt dat zijn vrouwelijke collega het het zwaarst heeft. "Ga maar na hoeveel tijd het jou kost om al je schilderijtjes op te hangen en kasten in te richten. Niet normaal veel werk, en dat onderschatten mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Sikkes verbouwt niet in hele land: 'Ik rijd niet naar Heerenveen'

Met makelaar Alex van Keulen werkt Bob het meest samen. "Alex en ik zijn best wel een duo en hebben veel overleg." En Martijn Krabbé, wat is zijn aandeel? "Martijn is Martijn natuurlijk. Die zet je aan, en die gaat. Ik vind hem zonder overdrijven een van de beste presentatoren van Nederland."

In de vorige aflevering van Kopen zonder Kijken maakt het team Santosh en Vanity blij met een nieuwe woning. Hoe ze hun avontuur hebben beleefd, zie je in onderstaande video. 

Santosh en Vanity kijken terug op KZK-avontuur: 'Superblij met het eindresultaat'

01:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zevende seizoen Kopen zonder Kijken al in de maak: 'We gaan nog even door'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!