RTL vlaggen Beeld © RTL

Nieuw humoristisch liveprogramma op RTL 'niet haalbaar op de korte termijn'

2 juni 2023 21:53

De gloednieuwe humoristische RTL-talkshow wordt uitgesteld. Eerder maakt de zender bekend bezig te zijn met de ontwikkeling van het programma. De show zou 'waarschijnlijk in de zomer' op de buis verschijnen. Hoe lang deze wordt uitgesteld, is nog onduidelijk meldt het 'Algemeen Dagblad'.

"Het was qua kosten en tijd niet haalbaar op de korte termijn"

"Het was qua kosten en tijd niet haalbaar op de korte termijn", laat een woordvoerder weten aan de krant. "Maar we kijken er nog steeds naar voor de toekomst." Het productiebedrijf Wise Monkeys, waar onder anderen presentator Martijn Krabbé bij betrokken is, doet in maart een oproep voor (eind)redacteuren, producers en stagiairs voor een 'nieuw dagelijks humoristisch actualiteitenprogramma'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw dagelijks liveprogramma op RTL, 'waarschijnlijk in zomer'

Nu blijkt dat het programma, dat live zal worden uitgezonden, op de lange baan wordt geschoven. "Vanaf eind juli hebben we wel vier weken lang Renze elke dag." Daarnaast keert ook B&B Vol Liefde Terug en is Elise Schaap te zien in haar eigen programma Blablabla met Schaap.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Al jouw favoriete programma's uitgespeeld? Bekijk dan deze Belgische versies

Een andere woordvoerder laat eerder nog aan RTL Boulevard weten dat het programma 'waarschijnlijk in de zomer in de paar weken dat we geen Late Night hebben', zou worden uitgezonden. Wanneer de show nu wordt uitgezonden is niet bekend.