Bridget Maasland Beeld © RTL

Bridget Maasland staat doodsangsten uit op podium Secret Duets: ‘Out of my comfort zone’

8 juni 2023 22:01

In de zevende aflevering van ‘Secret Duets’ nemen opnieuw vier panelleden het tegen elkaar op. Deze week zitten Dave von Raven (42), Soy Kroon (27), Emma Heesters (27) en Jeroen van der Boom (50) op de bank. Emma mag de avond aftrappen en het blijkt voor haar een hele klus om de identiteit van de eerste secret singer te ontrafelen.

"Het was nog slechter dan ik hoopte"

Emma zingt samen met haar mysterieuze zangeres het nummer 'Flowers' van Miley Cyrus. Hoewel ze normaal gesproken stemmen snel herkent, vindt Emma het nu lastig te achterhalen met wie ze een duet zingt: "Ik heb geen idee." Wat Emma in ieder geval wel uit de stem kan halen is dat het om een vrouw gaat, maar een ervaren zangeres zit er volgens haar niet in: "Dat vind ik altijd lullig om te zeggen, maar ik denk dat ze niet heel ervaren is met zingen."

Ook de andere panelleden kunnen er geen touw aan vastknopen: "Het is moeilijk, hoor", zegt Dave. Maar dan krijgt Jeroen ineens een ingeving: "Dat kan er maar eentje zijn." Wie dat volgens Jeroen dan is, dat houdt hij nog even geheim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arno Kantelberg laat verborgen talent horen in Secret Duets

Toch blijft het voor alle panelleden een lastige opgave, want ook na de laatste ronde zijn ze nog niet veel wijzer geworden. De stem van deze secret singer klinkt namelijk heel jong, maar volgens Jamai Loman staat deze 'zangeres' al meer dan dertig jaar voor de camera: "O, is het dan een model?" vraagt Soy zich af. Voor Jeroen is het a piece of cake en hij blijft bij zijn eerste ingeving: "Honderd procent."

Bij de onthulling blijkt het om niemand minder dan Bridget Maasland te gaan: "Nee joh! Zo leuk", zegt Soy. Ook de mond van Jeroen valt direct open, want dit ziet hij niet aankomen: "Wat ik opgeschreven heb, daar schaam ik me gewoon voor." Hij dacht dat oud-Big Brother-kandidaat Kelly van der Veer achter de muur stond: "Excuus."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Panelleden Secret Duets verbijsterd door gouden keeltje Maik de Boer: 'Wat een stem'

Bridget vindt het ontzettend leuk om aan het programma mee te doen, maar zingen op een podium blijft voor haar een hele uitdaging: "Zingen vind ik echt zo out of my comfort zone. Dat vind ik zo eng." Volgens Bridget ging haar optreden ook niet zoals ze had gewild: "Het was nog slechter dan ik hoopte." Maar daar zijn Jamai en de panelleden het niet mee eens: "Dat je hier durft te staan voor het programma en het spel is heel lief", zegt Jamai.

Bridget had overigens een tactiek bedacht om de aandacht wat van zich af te leiden, grapt ze. Ze heeft ervoor gekozen om een topje met een laag decolleté te dragen: "Ik dacht: ik gooi alle aandacht hierop, dan let misschien niemand meer op mijn stem", zegt ze lachend.

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Deze bekende presentatrice wordt door niemand herkend

02:34