Karin Beeld © Talpa/Lang Leve de Liefde 8-6-2023

Scheetje Karin overdonderd: LLDL-date herkent haar niet

8 juni 2023 21:55

Hilariteit alom in de aflevering van 'Lang Leve de Liefde' vanavond. Karin van Scheijndel, bij het grote publiek bekend als de helft van De Scheetjes van 'Ik Vertrek', maakt haar opwachting in het huis. Daar lijkt de roem haar naar het hoofd gestegen als ze er tot haar grote teleurstelling achter komt dat haar date haar niet herkent.

"Van De Scheetjes. Kén je die niet?"

Morgen wordt de date van Karin op televisie uitgezonden, maar de makers van Lang Leve de Liefde hebben alvast de eerste beelden gedeeld. "Ik weet niet of jij mij misschien kent?" vraagt Karin aan haar date, die daarop nee schudt. 

Karin weet niet wat ze hoort. Hoe kan hij haar niet kennen? "Ik heb aan Ik Vertrek meegedaan", verduidelijkt ze. "Van De Scheetjes. Kén je die niet?" Ze is zo verbaasd dat er nog een lange, waarschuwende 'oh' en 'ernstig' volgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Scheetje' Karin zoenend gespot in Lang Leve de Liefde

Het is niet de enige verrassing in de aflevering van Lang Leve de Liefde. Karin loopt tijdens haar deelname een oude bekende tegen het lijf. In het naastgelegen LLDL-huis logeert haar ex-schoonzus, de zus van Scheet Hans, Hanneke. Het is nog niet duidelijk of Karin blij is met dat weerzien, of niet. 

De 50-jarige nagelstyliste heeft na een paar mislukte relaties mannen afgezworen, maar wil voor het programma de liefde nog eens de kans geven. 'Toevallig' doet ze dat tegelijkertijd met Karin. "Mensen denken dat je wanhopig bent als je aan een programma meedoet. In de supermarkt kom ik hem gewoon niet tegen", zweert Hanneke.

En zo is het. Hoe dit verder gaat, is morgen om 19.00 uur te zien op SBS6. Er belooft in ieder geval gezoend te worden. Bij Karin, dan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Scheetje' Hans kondigt trouwplannen aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!