Marcel & Gijs Beeld © Wessel de Groot

Marcel van Roosmalen vindt talkshow 'afzien'

8 juni 2023 22:33

Het maken van een talkshow lijkt tot nu toe best tegen te vallen voor Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49). Aan het begin van de vierde aflevering van hun programma 'Marcel & Gijs' stelde Marcel dat het 'afzien' is.

"Dit is misschien wel de laatste keer dat we echt een gast hebben mogen kiezen"

"Het is alsof we een berg beklimmen, Gijs, en niet vooruitkomen. De sneeuw glijdt onder m'n voeten vandaan. Ik glibber de hele tijd weg. Jij bent mijn enige houvast. Dat is ook heel gek", zei Marcel ook. Volgens hem werd het met het oog op de dalende kijkcijfers 'een heel belangrijke uitzending'. "Dit is misschien wel de laatste keer dat we echt een gast hebben mogen kiezen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marcel & Gijs beginnen nieuwe talkshow in Vandaag Inside-studio: 'Ruikt hier nog naar Wilfred'

Gijs beaamde dat: "Als dit verkeerd gaat, wordt er ingegrepen van boven. Dan hebben we het niet meer zelf voor het zeggen", zo zei hij. In de vierde aflevering was Victoria Koblenko te gast.

Marcel & Gijs, de zomervervanger van de SBS6-hit Vandaag Inside, begon maandag met 611.000 kijkers. Dinsdag waren daar nog 391.000 van over en woensdag keken er 381.000 mensen.

Luuk, Bridget en Rob kun je ook niet per se fan van het programma Marcel & Gijs noemen. Ze vertellen erover in De BLVD Podcast.

Of bekijk de video.

De BLVD Podcast #31: Luuk is terug met baby-update en Marcel & Gijs in één woord saai

43:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marcel en Gijs blikken in podcast terug op eerste aflevering talkshow