Evie en Mike Beeld © Tom Cornelissen

Evie en Mike gingen door moeilijke periode na Temptation Island

9 juni 2023 17:57

Een deelname aan 'Temptation Island' is dé ultieme relatietest. Gelukkig voor Evie en Mike pakt die goed uit: ze verlaten samen het programma. Toch hebben ze het na de opnames niet makkelijk, vertelt Evie in Realitea.

"Als ik ook maar één procent had getwijfeld of we het zouden halen, had ik niet meegedaan"

Evie doet maar liefst twee keer mee aan het programma: de eerste keer als single en de tweede keer samen met Mike als een stelletje. Als ze worden gevraagd, twijfelt ze geen moment. "We dachten: we gaan het gewoon doen. Ik vertrouw Mike volledig. Als ik ook maar één procent had getwijfeld of we het zouden halen, had ik niet meegedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shirley shockeert: relatie met Damian tijdens Temptation Island nep

Haar gevoel blijkt te kloppen, want hun relatie overleeft het programma. Ze zijn tot op de dag van vandaag nog steeds samen. "Het voelt heel fijn om dat eindelijk bekend te maken", geeft Evie toe. De twee hebben namelijk lange tijd hun mond moeten houden. "We hebben vijf maanden opgesloten gezeten en niks samen gedaan. Dat is best wel lastig hoor, zeker als iedereen vraagt of je nog samen bent. We vonden het vooral lastig dat we niks samen mochten doen, normaal gesproken doen we alles samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

Er valt dan ook een grote last van haar schouders als ze eindelijk weer samen in het openbaar mogen treden. "Ik ben echt blij dat we eindelijk weer hand in hand over straat kunnen, want dat kon gewoon echt niet." Met name de dj-boekingen van Mike zijn moeilijk voor haar in die tijd. "De single meiden van Temptation Island kwamen heel vaak naar zijn boekingen en ik mocht daar dan niet bij zijn. Ik voelde me wel buitengesloten. We hebben er geen ruzie over gehad, maar er is af en toe wel wrijving geweest."

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #12: Lena haalt uit naar Gaby Blaaser en Shirley onder mes voor BBL

15:55