Beeld © Instagram @rob.big.brother.2023

Rob uit Big Brother in het ziekenhuis met mysterieuze kwaal

12 juni 2023 19:17

Voor Rob Groenedijk komt zijn avontuur in 'Big Brother' dit jaar vroegtijdig tot een eind vanwege gezondheidsklachten. Rob heeft continue last van zijn rug en knie en kan daardoor niet genieten van zijn deelname aan het programma. Vandaag de dag blijkt hij nog steeds te kwakkelen met zijn gezondheid: Rob laat zijn volgers op Instagram weten dat hij in het ziekenhuis is opgenomen met een mysterieuze kwaal.

"Woensdag onverwachts opgenomen in het ziekenhuis met een onverklaarbare dikke enkel"

In Big Brother is al duidelijk te zien dat het Rob op het gebied van zijn gezondheid niet meezit. Hij kan niet goed meedoen aan de opdrachten door zijn pijnlijke rug en knie en brengt zijn dagen op de bank door. Hij wordt er niet gezelliger op en besluit uiteindelijk zelf om zijn koffers te pakken en naar huis te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-tortelduifjes Jill en Leroy gaan trouwen

Helaas blijkt het nog steeds niet goed te gaan. Rob deelt een foto waarop te zien is dat hij op een ziekenhuisbed ligt. 'Woensdag onverwachts opgenomen in het ziekenhuis met een onverklaarbare dikke enkel', zo schrijft hij. Gelukkig voor Rob is het niet zo ernstig dat hij in het ziekenhuis moet blijven. 'Na veel onderzoeken en antibiotica mag ik hopelijk morgen naar huis.'

Aan Showbizznetwork.nl laat Rob weten inmiddels weer thuis te herstellen. 
 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!