Sister Wives Beeld © TLC

Robyn Brown: 'Het leven met Kody is soms echt een hel'

18 augustus 2023 19:50

Het huwelijk tussen Kody Brown (54) en Robyn (44) lijkt momenteel aan een zijden draadje te hangen. In een interview met 'People' laat Robyn eerlijk weten dat Kody zich de laatste tijd schandalig tegenover haar heeft gedragen en dat het leven met hem soms ‘echt een hel’ kan zijn.

"Hij heeft meerdere keren niet alleen zichzelf zitten saboteren maar ook ons huwelijk"

Robyn is op dit moment nog maar de enige vrouw van Kody. In Sister Wives konden we zien hoe Christine hun polygame leven als eerste verliet, waarna ook Janelle en Meri besloten hun koffers te pakken. Volgens Robyn heeft Kody hier het nog steeds erg moeilijk mee. "Niemand zou met iemand getrouwd moeten zijn terwijl hij ook in scheiding ligt. Het is een regelrechte hel geweest. Hij heeft meerdere keren niet alleen zichzelf zitten saboteren maar ook ons huwelijk. Ik heb er heel hard voor moeten werken om dat niet toe te laten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig sister wife Meri klaar met Kody: 'Moet de pijn loslaten'

Robyn heeft zelf ook nog veel moeite met de relatiebreuken. "Ik heb het gevoel dat we hebben gefaald. De geloftes die we samen hebben afgelegd, dat we hier met z’n allen voor zouden gaan, we hebben het volledig verpest." Kody zou inmiddels ook hebben in gezien dat hij zelf ook een flink aandeel had in het einde van hun polygame huwelijk. "Ik had het allemaal een stuk beter kunnen doen", zo geeft hij toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives-fans geschokt door reünie Kody en Janelle

Hoewel hun relatie momenteel niet lekker loopt, wil Robyn er nog steeds aan werken. "Ik heb er nog niet aan gedacht om hem te verlaten. Ik hou ontzettend veel van hem en hij doet zijn best."