Het Spaanse Dorp: Zarra Beeld © RTL

Zorgen om samenwerking in Het Spaanse Dorp: 'Je kunt niet zeggen dat je stopt'

11 september 2023 21:58

In de nieuwste aflevering van ‘Het Spaanse Dorp: Zarra’ worden Bastiaan en Melissa door Raymond en Bianca uitgenodigd om langs te komen. Er moeten knopen worden doorgehakt op het gebied van financiën. Dat is iets waar Raymond na alle ruzies met Matthew geen zin meer in heeft.

"Ik ga mijn handen hier niet langer aan branden"

Nietsvermoedend lopen Bastiaan en Melissa het huis van Raymond en Bianca binnen, waar de sfeer behoorlijk kil is. Raymond zegt waar het op staat: "Heel eerlijk, ik ben er helemaal klaar mee."

De afgelopen weken hebben ze meerdere aanvaringen gehad met Matthew en Sabrina. Zij kiezen in zijn ogen voor zichzelf in plaats van voor de groep. "Ik heb in tijden niet zoiets kinderachtig meegemaakt, zoals nu met dit soort mensen. Dit soort zeg ik, omdat ik er echt van moet kotsen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhitte discussie in Het Spaanse Dorp: Zarra eindigt in tranen: 'Grote schreeuwlelijk'

Melissa en Raymond zijn samen de penningmeesters van de groep, een taak die volgens Raymond door onder andere Matthew vrijwel onmogelijk wordt gemaakt. "Er wordt geld opgenomen zonder een bonnetje in te leveren én niemand komt naar de budgetvergaderingen."

De laatste aanvaringen zijn de druppel voor hem. "Ik ga mijn handen hier niet langer aan branden, ik ben er helemaal klaar mee." Naast het gekibbel kijkt Matthew volgens hem niet naar wat anderen van zijn keuzes vinden. "Hij heeft gewoon de boiler weggehaald en nu ook nog twee leidingen dwars door het plafond heen laten komen. Dit kan gewoon niet."

Bastiaan en Matthew klaren de lucht: ‘Niet vernederend bedoeld'

02:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elisa uit Het Spaanse Dorp: Polopos onthult hoe ze 50 kilo afviel zonder sporten

Melissa maakt zich zorgen of samenwerken nog wel mogelijk is. "Je kunt niet zeggen dat je ermee stopt, hoor. We zitten hier met z’n achten in." Raymond ziet een verdere samenwerking met Matthew en Bianca niet zitten. "Fuck off hoor. Zij willen oorlog, ik ga mij afzijdig houden."

Een beslissing die veel impact heeft op of het verdere verloop van het project. Raymond en Bianca zijn namelijk verantwoordelijk voor het plaatsen van een keuken in het gezamenlijke huis. Bianca heeft een mogelijke oplossing. "Als zij niet in het gebouw zijn, kunnen wij wellicht gaan werken aan de keuken. Maar om de vrede te kunnen bewaren, lijkt het ons niet verstandig om nog verder met hen te werken."

Hoe dit afloopt zie je de komende weken in Het Spaanse Dorp: Zarra, iedere maandagavond om 20.30 uur op RTL 4. Terugkijken kan bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!