Matthew en Sabrina leggen het bij met Raymond en Bianca Beeld © RTL

Stellen Spaanse Dorp leggen verhitte discussie bij: 'En nu verder'

4 september 2023 21:51

Nadat een onschuldig gesprek aan tafel uitloopt op een hevige discussie is er weer een nieuwe dag aangebroken in Zarra. In de derde aflevering van 'Het Spaanse Dorp: Zarra' gaan Matthew en Sabrina om de tafel met Raymond en Bianca in de hoop de lucht te klaren.

“Het ging eigenlijk helemaal nergens over”

Matthew opent het gesprek. Hij wil duidelijkheid scheppen over zijn vergaderpunt dat eerder behoorlijk uit de hand loopt. "Ik had nooit de intentie om het zo hoog op te laten lopen."

De discussie in de vorige aflevering komt onverwachts. "Ik denk dat de vlam in de pan is gegaan, omdat we allemaal moe waren", aldus Raymond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Verhitte discussie in Het Spaanse Dorp: Zarra eindigt in tranen: 'Grote schreeuwlelijk'

Voor Matthew mag moeheid geen reden zijn om het gesprek te laten escaleren. "Een discussie met elkaar voeren, tot daaraan toe. Maar eerlijk is eerlijk, jij kreeg ook even kortsluiting. Wat mij heel erg steekt, is wat er op het laatst gebeurde. Ik kan dus niet tegen dit soort ruzies en al helemaal niet tegen geschreeuw." 

De pijnlijke uitspraken moeten wel besproken worden. "Jij hebt mij tot de grond gelijk gemaakt", zegt Bianca tegen Matthew. Hij denkt daar anders over. "Ik denk dat iedereen het op zijn eigen manier beleeft. Zo heeft iedereen voor zijn eigen gevoel gelijk."

Sabrina hoopt op oprechte excuses van Raymond

04:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppels trappen af met wilde plannen in Het Spaanse Dorp: Zarra

Nu de stellen het ijs gebroken hebben, wacht Sabrina eigenlijk nog maar op één ding: de oprechte excuses van Raymond. "Dat dat nog niet is geweest, zal voor mij altijd blijven hangen", zegt ze tegen hem.

Raymond besluit alsnog oprechte excuses aan Sabrina aan te bieden. "Als ik een excuus maak, komt dat nooit zomaar." Daar kan Sabrina mee leven. "En nu verder", zegt ze. Vol goede moed zetten de enthousiaste stellen hun avontuur voort om hun Spaanse droom werkelijkheid te laten worden.

Het Spaanse Dorp: Zarra zie je elke maandag om 20.30 uur bij RTL 4. Aflevering gemist? Terugkijken kan bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!