Jaap en Jochem Beeld © RTL

Jaap en Jochem staan versteld van huurprijs in Het Spaanse Dorp: Zarra

18 september 2023 21:59

Naast het verbouwen van Casa del Premio, zijn Jaap en Jochem ook druk met hun eigen onderneming. In de nieuwste aflevering van 'Het Spaanse Dorp: Zarra' gaan ze op zoek naar een mogelijk pand voor hun bakkerij. Is het liefde op de eerste bezichtiging?

"Daar koop je in Nederland nog geen broek voor"

Voor Jaap en Jochem is het een spannende dag. Ze hebben namelijk een bezichtiging voor hun toekomstige bakkerij. De ruimte staat nog vol kratten, maar de heren kunnen daar dwars doorheen kijken.

Jaap ziet zijn partner glunderen van oor tot oor: "Jij bent helemaal dol geworden of niet?" Dat heeft-ie goed. "Ik zie het helemaal gebeuren. De tafeltjes buiten, want dat hoort hierbij. En binnen zo'n grote tafel waar ze handjes kunnen schudden en een krantje kunnen lezen." Jochem smelt zichbaar weg bij het idee.

Wordt dit de nieuwe bakkerij van Jaap en Jochem?

01:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zorgen om samenwerking in Het Spaanse Dorp: 'Je kunt niet zeggen dat je stopt'

Het is liefde op de eerste bezichtiging voor het stel. Naast het pand zelf, is ook de huurprijs een koopje. Voor slechts 180 euro per maand is dit droompand van Jaap en Jochem. "Daar koop je in Nederland nog geen broek voor", lacht Jochem. De keuze is dan ook na één nachtje slapen al gemaakt. Ze tekenen een contract van een jaar. Hun bakkersdroom kan nu echt beginnen! Maar of alles verder net zo vlekkeloos gaat verlopen?

Het Spaanse Dorp: Zarra zie je elke maandag om 20.30 uur bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhitte discussie in Het Spaanse Dorp: Zarra eindigt in tranen: 'Grote schreeuwlelijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!