Peter Gillis Beeld © ANP

Massa is Kassa niet in najaarsprogrammering SBS6

25 augustus 2023 13:56

Het SBS6-programma 'Massa is Kassa 'is de komende maanden vooralsnog niet op tv. De realityreeks rondom vakantieparkenondernemer Peter Gillis (61) is niet opgenomen in de najaarsprogrammering van SBS6 die Talpa vrijdag bekendmaakt.

Peter Gillis, tegen wie meerdere rechtszaken lopen, wordt nog steeds gevolgd door de camera's van SBS6. Via Instagram laat hij donderdag nog weten 'weer een volle draaidag' voor het elfde seizoen achter de rug te hebben.

Talpa liet begin juli weten dat er inderdaad opnamen worden gemaakt, maar dat dit 'geen garantie' voor een nieuw seizoen is. Het mediabedrijf van John de Mol wacht de uitspraak van de rechter af voordat er een besluit wordt genomen over het wel of niet uitzenden van de realityserie. Op welke gerechtelijke uitspraak Talpa wacht, is onduidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Horeca vakantiepark Peter Gillis moet voorlopig dicht blijven

Tegen de ondernemer lopen verschillende zaken. Zo wordt hij verdacht van mishandeling van zijn ex Nicol Kremers, loopt er een groot onderzoek van de Belastingdienst en FIOD wegens belastingfraude en heeft de rechter de horecavoorzieningen van drie van zijn vakantieparken gesloten omdat daar vermoedelijk crimineel geld witgewassen wordt.

Belastingfraude of niet: Talpa gaat door met opnames Peter Gillis

06:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis komt met eigen kookboek: verschijnt in november

Massa is Kassa is sinds de zomer van 2020 te zien bij SBS6. De tien seizoenen kennen een wisselende startdatum. Zo begint de eerste reeks in augustus, maar is de eerste aflevering van het tiende seizoen in mei van dit jaar te zien. Gemiddeld kijken er 650.000 mensen naar Massa is Kassa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis gaat niet in op uitnodiging Roddelpraat

In de najaarsprogrammering van SBS6 zijn wel programma's als Ik Hou van Holland, Miljoenjacht en De Alleskunner VIPS opgenomen. Nieuwe programma's zijn onder meer Beter Laat Dan Nooit, dat vanaf 6 september te zien is op SBS6 in plaats van RTL 4, en het wandelprogramma You Never Walk Alone. Dat wordt vanaf volgende week zondag uitgezonden. Ook nieuw is GoedNieuws Vandaag, dat vanaf 2 oktober elke werkdag positief nieuws brengt in de vooravond.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!