Peter Gillis Beeld © ANP

Er komt toch wél een nieuw seizoen Massa is Kassa aan dit najaar

25 augustus 2023 19:16

Hoewel het 'ANP' eerder vandaag laat weten dat de realityreeks 'Familie Gillis: Massa is Kassa' niet is opgenomen in de najaarsprogrammering van SBS6, lijkt dit toch wél het geval. Een woordvoerder van Talpa network bevestigt aan 'Shownieuws' dat er gewoon weer een nieuw seizoen aankomt.

"We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld"

Peter Gillis, die onder meer verdacht wordt van de mishandeling van zijn ex Nicol Kremers, is dit najaar toch wel op de buis te zien. Aan RTL Boulevard laat Talpa Networks het volgende weten: "Nu de rechtszaak, die oorspronkelijk op 29 augustus zou aanvangen, is uitgesteld, gaan we het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa dat nu in productie is nog dit jaar uitzenden op SBS6. We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld. Daar houden we ons aan vast."

Wanneer hier echter verandering in zou komen, zal Talpa op een gepaste manier reageren: "Mocht het, voor of tijdens het uitzenden van de serie, tot een veroordeling komen in deze zaak, dan wordt de serie vroegtijdig gestopt. Zodra we een startdatum kunnen communiceren, dan zullen we dat vanuit SBS6 doen." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis mag horeca op twee vakantieparken niet openen

Ook Peter reageert vanavond bij RTL Boulevard op het nieuws. Hij laat weten dat het nieuwe seizoen meer in het teken staat van hem als familieman, in plaats van 'de harde zakenman'. Naast Peter zal ook het gezin en zijn nieuwe vriendin Wendy te zien in het gloednieuwe seizoen. De opnames zitten er inmiddels bijna op, vertelt hij. "Voor mij is het altijd duidelijk geweest dat het nieuwe seizoen gewoon doorging. Dat iedereen zit te speculeren, moeten ze allemaal zelf weten." Zelf weet de realityster nog niet wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn. "Dat zal Talpa wel weten."

Rob hekelt besluit Talpa: 'Propaganda voor Peter Gillis'

05:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OM stelt zaak Peter Gillis uit na nieuwe aangifte Nicol Kremers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!