Sister Wives Beeld © TLC

Kody van Sister Wives smeekt Christine om therapie: 'Ik wil je niet meer haten'

28 augustus 2023 16:43

In 'Sister Wives' hebben kijkers de afgelopen jaren kunnen zien dat de vrouwen er alles voor hebben om hun relatie met Kody (54) te laten werken, terwijl Kody er geen moeite voor doet. Nu bijna al zijn vrouwen bij hem weg zijn, lijkt het lichtje eindelijk bij hem te gaan branden: in een sneak peek is te zien dat hij zijn inmiddels ex-vrouw Christine (51) smeekt om met hem in therapie te gaan.

"Ik moet een punt bereiken waarop ik je niet meer haat, zodat ik ook niet kwaad over je hoef te spreken tegenover mijn kinderen"

Kody en Christine staan sinds hun breuk niet op goede voet met elkaar. In een korte videoclip is te zien dat ze proberen hun gebroken relatie te repareren. Kody stelt voor om samen in therapie te gaan, een aanbod waar Christine hardop om moet lachen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown straalt op verlovingsfoto's: 'Echte liefde'

"Ik heb gewoon rouwtherapie nodig. Ik moet een punt bereiken waarop ik je niet meer haat, zodat ik ook niet kwaad over je hoef te spreken tegenover mijn kinderen", legt hij uit. Christine is wonderbaarlijk genoeg bereid om dit te doen. "Als jij dat nodig acht, prima."

Kody geeft aan dat ze geen beste vrienden hoeven te worden. "Ik wil dat we ons eroverheen zetten, dat we elkaars handen kunnen schudden en elkaar een fijn leven kunnen toewensen."

Bekijk hier het fragment:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn Brown: 'Het leven met Kody is soms echt een hel'

Als Christine later in haar eentje voor de camera verschijnt, geeft ze aan dat ze het in tegenstelling tot Kody veel minder moeilijk heeft met de breuk. Ze heeft naar eigen zeggen 'geen traan gelaten' om Kody.

"Ik heb jaren gehuild. Alles wat hij wilde, wat hij nodig had, ik wilde de beste vrouw zijn. Zelfs toen het hem helemaal niks meer boeide, wilde ik nog mijn best doen. Maar ik ben nu op een punt gekomen dat ik er volledig klaar mee ben. Ik ga helemaal niks meer voor hem doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wife Janelle Brown wil Kody weer terug: 'Was gelukkig met hem'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!