Janelle Brown, Kody Brown en Christine Brow Beeld © Getty Images

Camera's moeten stoppen met draaien tijdens knallende ruzie in Sister Wives

4 september 2023 15:46

Janelle Brown (54) heeft zich jarenlang laten onderdrukken door haar ex-man Kody Brown (54), maar die tijd is voorgoed voorbij: in de nieuwste aflevering van 'Sister Wives' is te zien dat Janelle eindelijk voor zichzelf durft op te komen. Dat resulteert in een knallende ruzie tussen haar en Kody. De ruzie loopt zelfs zo hoog op dat Janelle eist dat de cameraploeg stopt met filmen.

"Ik heb het gevoel dat je me aan het gaslighten bent"

In de aflevering is te zien dat Janelle en Kody het gesprek met elkaar aangaan. De twee zitten in de woonkamer als Janelle Kody confronteert met een pittige uitspraak. "Ik heb het gevoel dat je me aan het gaslighten bent", begint ze. Ruimte om haar uitspraak toe te lichten krijgt ze niet, omdat Kody haar constant onderbreekt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody van Sister Wives smeekt Christine om therapie: 'Ik wil je niet meer haten'

Kody is van mening dat Janelle juist degene is die hem aan het gaslighten is. "Je zegt dat alleen maar omdat ik het andersom vaak zeg. Er is inderdaad een probleem in de familie, maar iedereen lijkt maar altijd te denken dat ik de bad guy ben. Ik verwacht niemand met de kerst te zien en jou ook niet. Je volgt de regels nooit en je neemt ook nooit je verantwoordelijkheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wife Janelle Brown wil Kody weer terug: 'Was gelukkig met hem'

Voor Janelle lijkt dit de druppel te zijn. "Hou je f*cking mond en laat mij eens een minuut praten", schreeuwt ze naar Kody. Hij lijkt overdonderd te zijn door haar het feit dat ze voor zichzelf opkomt en maakt er meteen korte metten mee: "Nee, nee, nee", schreeuwt hij naar Janelle terwijl hij de kamer uitloopt.

Hij kan het niet laten om nog een laatste sneer uit te delen. "Er is hier maar één bitter persoon", meent hij. "Wat voor relatie is dit nou?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn Brown: 'Het leven met Kody is soms echt een hel'

Janelle laat het er niet bij zitten. "Waag het niet om met je vingers naar mij te gaan wijzen", briest ze. "Je blijft hier en we gaan praten." Kody kiest echter voor de makkelijke weg. "Ik ben helemaal klaar met naar jou luisteren. Tot ziens!" Janelle slingert hem nog een 'f*ck you' toe voordat ze de producers vraagt om te stoppen met filmen. 

Bekijk de beelden hieronder.