Beeld © Jasper Suyk

Dit zijn de kandidaten van Married at First Sight: Match or Mistake

5 september 2023 15:35

In het tweede seizoen van 'Married at First Sight: Match or Mistake', wagen twaalf singles een sprong in het diepe door te trouwen met een onbekende. Wie zijn deze singles die de rollercoaster vol emoties tegemoet gaan? Wij stellen de kandidaten aan je voor.

Ook dit seizoen mogen de singles zich over elkaar uitspreken: zijn de andere koppels een match of een mistake? Net als in vorig seizoen speelt groepsdynamiek een belangrijke rol en kunnen de koppels tijdens ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee stoppen.

De singles worden via de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Vanaf de allereerste dag zijn gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en relatiecoach Marianne betrokken bij het liefdesexperiment van de deelnemers. De match ligt volledig in hun handen. 

Ontmoet hier de zes vrouwelijke deelnemers die dit liefdesavontuur aangaan:

Marissa Married at First Sight – Match or Mistake

Marissa

Marissa is 26 jaar oud en runt een beauty- en schoonheidssalon in Langweer. Ze geniet van sporten en brengt veel tijd door met haar eigen paard. Ondanks haar drukke agenda maakt ze graag tijd vrij voor ontspanning en om leuke momenten te delen met haar vrienden. Marissa is een nuchtere Friezin die weet wat ze wil en ze is vastbesloten om de liefde te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Achtbaan van emoties in eerste beelden van nieuw seizoen MAFS: Match or Mistake

Ginger Married at First Sight – Match or Mistake

Ginger

Ginger is 32 jaar oud en komt uit Heemstede. Ze werkt als KNF-laborant en heeft een aanstekelijk enthousiasme. Ze voelt zich comfortabel in groepen en weet altijd een goede sfeer te creëren. Aan de andere kant is ze ook heel duidelijk over haar mening, en als ze ergens niet mee eens is, laat ze dat zeker merken. Deze vrolijke dame houdt van plezier maken en gezelligheid, en ze hoopt dat ze tijdens dit avontuur haar perfecte levenspartner ontmoet.

Manuela Married at First Sight – Match or Mistake

Manuela

Manuela is 25 jaar en woont in Lommel, België. Ze is niet alleen marketeer, maar ook een liefdevolle en loyale moeder van twee kinderen. Haar doorzettingsvermogen en temperament zijn opvallende kenmerken van haar persoonlijkheid. Ze staat bekend om haar vastberadenheid en ze schuwt geen enkele uitdaging. Manuela kijkt reikhalzend uit naar dit nieuwe liefdesavontuur en is vastbesloten om de kans met beide handen aan te grijpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers MAFS worden in nieuw seizoen meer meegenomen in matching proces

Rosa Married at First Sight – Match or Mistake

Rosa

Rosa is 27 jaar oud en werkt als purser. Ze komt uit Volendam en heeft een sterke band met haar familie. Rosa gaat graag uit eten en op stap met haar vriendinnen en geniet daarnaast van reizen, vooral naar zonnige bestemmingen zoals Ibiza. Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk en zorgt ervoor dat zowel zijzelf als haar huis er altijd tiptop uitziet. Met haar positieve energie staat Rosa volledig open voor het liefdesavontuur dat voor haar ligt.

Wendy Married at First Sight – Match or Mistake

Wendy

Wendy is 35 jaar oud en woont in Almere. Ze werkt als backoffice medewerker en deelt haar leven met haar 12-jarige zoon. Wendy staat bekend als een sfeermaker en houdt van gezelligheid. Ze is een echte dierenvriend en de trotse eigenaar van twee katten en een hond waar ze dol op is. Wendy heeft haar leven goed op orde, maar er ontbreekt nog één belangrijk ding: de liefde van haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Married at First Sight: Match or Mistake in september van start

Victoria Married at First Sight – Match or Mistake

Victoria

Victoria, 26 jaar oud en afkomstig uit Spijkenisse, is finance-trainee. Ze hecht grote waarde aan haar familie en vrienden, en het is voor haar essentieel dat haar toekomstige partner goed overweg kan met haar dierbaren. Victoria is ruimdenkend en zoekt een partner die dat ook is. Ze houdt van sociale interactie en avontuur, en ze is vastbesloten om deze kans op liefde met beide handen aan te grijpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers MAFS worden in nieuw seizoen meer meegenomen in matching proces

Ook zetten we de mannelijke kandidaten van dit seizoen op een rijtje: 

Jack Married at First Sight – Match or Mistake

Jack

Jack is 29 jaar en komt uit Arnhem. Hij werkt als online coach en persoonlijke begeleider en brengt vijf à zes dagen per week door in de sportschool. Jack is vastberaden en altijd beschikbaar om naar anderen te luisteren. Hij is recht door zee en staat open voor de liefde.

Olivier Married at First Sight – Match or Mistake

Olivier

De 31-jarige Olivier uit Haarlem is een gevoelige en attente man. Hij is zowel model als videograaf en houdt ook van klussen. Olivier gaat geen uitdaging uit de weg en zoekt een partner die hem daarin ondersteunt. Hij is vastbesloten om zijn liefde te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Married at First Sight met een twist op komst: 'Bezig met het voorwerk'

Silio Married at First Sight – Match or Mistake

Silio

Silio is 30 jaar en woont in Tilburg. Hij is vader van twee kinderen en werkt als vestigingsmanager bij een uitzendbureau. Silio is een fanatieke voetballer en houdt van de competitie die hierbij hoort. Hij is een sociale jongen die houdt van gezelligheid, alleen op liefdesgebied ontbreekt voor hem nog de perfecte match. Hij heeft hard gewerkt om te komen waar hij nu is en zoekt nu liefde.

Jeroen Married at First Sight – Match or Mistake

Jeroen, 41 jaar en afkomstig uit Groesbeek, is extravert en vrolijk. Hij werkt als begeleider in de gehandicaptenzorg en ontwerpt sneakers samen met zijn klanten. Jeroen is vol energie en hoopt bij Married At First Sight de liefde van zijn leven te vinden.

Jeroen Married at First Sight – Match or Mistake

Roy

De 31-jarig Roy komt uit Voorburg en is een gezelligheidsdier. Hij werkt als handhaver en heeft een passie voor muziek en auto's. Roy gaat lachend en vol positieve energie door het leven en hoopt dat met zijn liefdesmatch te kunnen delen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wichian en Remco vinden 'bromance' na MAFS: 'Toch een match!'

Jeff Married at First Sight – Match or Mistake

Jeff

Jeff is 27 jaar en woont op Texel. Hij is gastheer in de horeca en brengt veel tijd door in de sportschool. Jeff is sympathiek, energiek en heeft een passie voor muziek. De Texelaar heeft ook een gevoelige kant. Hij kijkt ernaar uit om zijn liefde te delen met zijn match.

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf dinsdag 19 september iedere dinsdag en woensdag te zien bij Videoland. De eerste beelden beloven genoeg drama:  

Achtbaan van emoties in eerste beelden van nieuw seizoen MAFS: Match or Mistake

00:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jos uit B&B Vol Liefde had relatie met MAFS-deelnemer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!