Prinses Alexia Beeld © ANP

'Blauw Bloed gemakzuchtig in verslag over prinses Alexia's eerste officiële werkbezoek'

17 september 2023 13:49

Vorige week zaterdag beleeft prinses Alexia (18) haar eerste koninklijke taak tijdens een officieel werkbezoek. De royal heeft sleephopperzuiger Vox Alexia van Van Oord in Rotterdam gedoopt. Maar royaltyprogramma 'Blauw Bloed' heeft dat een beetje weggemoffeld in een vooraf opgenomen uitzending, vinden Luuk Ikink en Rob Goossens.

"Het is een beetje lafjes allemaal"

In De BLVD Podcast spreken Luuk en Rob over deze bescheiden hoeveelheid aandacht die het royaltyprogramma eraan besteedde. "Het was echt heel bijzonder", vertelt Rob. Dit was het koninklijke hoogtepunt van Alexia's leven tot nu toe, zegt hij. "Je denkt: daar gaat Blauw Bloed groots mee uitpakken, niks daarvan. Het ding met Blauw Bloed is: ze nemen het op vrijdag op. En blijkbaar hebben die ook geen zin om op zaterdag nog een beetje hun best te doen. Dus die hadden nog even een fragmentje erin gerommeld. Maar geen napraat." 

Luuk Ikink en Rob Goossens kritisch op programma Blauw Bloed: 'Beetje lafjes allemaal'

03:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Alexia heeft eerste officiële werkbezoek erop zitten

En dat is wel erg bijzonder voor een programma dat helemaal over het koninklijk huis gaat. "Als er zoiets gebeurt op zaterdag, dan wil je toch meteen experts van Blauw Bloed laten vertellen over hoe ze het deed", zegt Luuk. "Ze gaan er een beetje gemakzuchtig mee om. (...) Het is een beetje lafjes allemaal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Alexia droeg jurk van moeder bij eerste werkbezoek

Je beluistert de hele podcast hieronder via Spotify.