Beeld © TLC Sister Wives

Sister Wives-kijkers walgen van gebrekkige opvoeding Kody Brown

18 september 2023 15:51

Een onthulling van Janelle in de nieuwste aflevering van 'Sister Wives' maakt kijkers razend. Janelle onthult tegenover Christine dat Kody haar kinderen niet heeft gezien met kerst en ook geen moeite doet om hen te zien. De onthulling maakt Christine zo verdrietig dat ze voor de camera in huilen uitbarst.

"Hij heeft mij niet meer gesproken sinds mijn verjaardag"

In de aflevering is te zien dat Christine een bezoekje brengt aan Janelle om haar nieuwe appartement te bekijken. Daar vertelt Janelle aan Christine dat ze een bijzondere kerst achter de rug heeft. "Kody is niet langsgekomen en heeft de jongens en Savannah dus helemaal niet met kerst gezien." Savannah doet er nog een schepje bovenop: "Hij heeft mij niet meer gesproken sinds mijn verjaardag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody van Sister Wives smeekt Christine om therapie: 'Ik wil je niet meer haten'

Tijdens haar 'confessional' legt Christine iets meer over de situatie uit. "Savannah's verjaardag is begin december en het is inmiddels halverwege januari. Hij woont slechts een half uurtje hiervandaan en hij is hier regelmatig in de stad te vinden. Dit is gewoon één van zijn patronen", vertelt ze met betraande ogen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn Brown: 'Het leven met Kody is soms echt een hel'

Als later te zien is dat ook Savannah moet huilen om situatie en Kody zegt dat 'een telefoon twee kanten op werkt', is voor de kijkers de maat vol. Zij spreken op X hun verbazing uit over zijn koele houding. 'Het breekt mijn hart om Savannah zo te zien', schrijft iemand. 'Wat een rotvader', sneert een ander. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!