The Real Housewives of Amsterdam Beeld © RTL

Startdatum The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2 is bekend

18 september 2023 16:27

Fan van 'The Real Housewives of Amsterdam'? Pak je agenda er maar bij, want Videoland heeft de startdatum van het tweede seizoen bekendgemaakt.

"Ik heb ook geen tijd voor gekibbel"

Op Instagram deelt de streamingdienst alle startdata van nieuwe films, series én ook het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Het tweede seizoen is vanaf 26 oktober 2023 wekelijks te zien. 

'Eindelijk is het zover: Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Susanna en de gloednieuwe housewife Tamara zijn terug met een gloednieuw seizoen. We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen. We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife Tamara zorgt direct voor opschudding', verklapt Videoland alvast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht

Alles wijst erop dat het weer een spraakmakende reeks gaat worden vol drama. Eerder dit jaar licht housewife Hella Huizinga in Beau Monde alvast een tipje van de sluier op. Zelf geeft ze aan weg te willen blijven van alle drama dit seizoen. "Net als vorig seizoen blijf ik lekker dichtbij mezelf en wil ik me niet te veel met de anderen bemoeien", vertelt ze. "Ik heb ook geen tijd voor gekibbel."

In het eerste seizoen zien kijkers dat uiteindelijk alle vrouwen ruzie hebben met Sheila. De kans dat ze terugkeert in het nieuwe seizoen is klein. Dat vertelt ze in Realitea:

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nieuwe The Real Housewives of Amsterdam-ster heeft nú al ontslag genomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!