Beeld © Instagram: @gtst

GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'

19 september 2023 13:24

Julian en Elisa groeien dichter naar elkaar toe en dat wordt zeker opgemerkt door menig kijker van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Helemaal nu de eerste kus is gedeeld. Op social media wordt de recente aflevering van de soap druk nabesproken. Hoewel sommige kijkers Julians ontrouw aan zien komen, reageren anderen geschokt.

"Mannen in Meerdijk moeten altijd vreemdgaan"

GTST-kijkers hebben in mei al gezien hoe Julian (Cas Jansen) kennismaakt met Elisa (Jasmine Sendar) in De Koning, die met een groepje vriendinnen op stap is. Tot nu toe kennen we fysiotherapeut Elisa als een behulpzaam persoon. Zo schiet ze Julian wel vaker dan verwacht te hulp in De Koning. In de nieuwste aflevering gaan de twee nog een stapje verder, terwijl Julian nog een relatie heeft met Saskia...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eetstoornis Angela Schijf werd erger tijdens GTST: 'Werd een soort houvast'

Julian houdt samen met Bing en Rik een poolavond. Elisa is ook van de partij. Julian stelt voor dat hij met Elisa een team vormt tegen Bing en Rik. Probeert Julian romantische avances te maken richting Elisa? Het lijkt erop dat Elisa Julian probeert te helpen met poolen en door tegen hem aan te leunen. Als ze vervolges raak schieten, kussen ze elkaar uit enthousiasme op de mond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasmine Sendar wordt de reddende engel van Meerdijk in GTST

De kijkers nemen geen blad voor hun mond als de makers van de soap er een berichtje over delen op social media. 'Ze zegt tegen Julian dat hij haar versiert, maar volgens mij wil zij wat van Julian, want zij begon’, schrijft een fanatieke GTST-kijker op Instagram. Een ander zegt dat Julians ontrouw te verwachten was: 'Mannen in Meerdijk moeten altijd vreemdgaan.'

'Kunnen jullie geen betere verhaallijn bedenken?' reageert een boze kijker. 'WTF doet hij nu?' schrijft een fan van Cas. Ook reacties als 'voorspelbaar' en 'was zo overduidelijk dit' passeren de revue. Wat de scriptschrijvers nog meer voor Julian en Elisa in petto hebben, moet nog blijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Tamara 'Saskia' Brinkman voorlopig niet in GTST te zien is

Na Saskia lijkt het erop dat Shanti het soapdorp gaat verlaten:

Shanti lijkt Meerdijk te gaan verlaten in nieuwe maandtrailer GTST

01:01

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!