best of the best

Deze kandidaten gaan vrijdag de strijd met elkaar aan in The Voice

© William Rutten

De 32-jarige C.J. is als een wervelwind die ergens binnenkomt. Hij is opgegroeid in Amerika, maar na een moeilijke periode waarin hij niet zichzelf kon zijn vertrok hij naar Europa. Met een stop in Denemarken, waar hij zijn adoptieouders ontmoette, is hij nu neergestreken in Amsterdam. Momenteel maakt hij zijn masterstudie af en doet hij mee met 'The Voice' om net zo te stralen op het podium als zijn grote idool: Céline Dion.

© William Rutten

De 24-jarige Sanne woont in Leiden en heeft een grote liefde voor koffie. Wekelijks staat ze als barista de mooiste figuurtjes in cappuccino’s te maken. Naast barista is Sanne ook afgestudeerd artiest aan de Herman Brood Academie. Sanne kan haar creativiteit kwijt in de cappuccino’s maar is klaar om dit ook in haar muziek los te laten. Met haar deelname aan 'The Voice' hoopt ze dat te bereiken.

© William Rutten

Sophia woont op een boerderij met paarden, maar is geen paardenmeisje. Ze is slechts zeventien jaar, maar leeft voor de muziek. Ze is er zelfs voor met hockey gestopt. Ze volgt zanglessen en doet elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school. Nu ze bijna klaar is met school, hoopt ze haar droom na te kunnen jagen: een carrière in de muziek.

© William Rutten

Het accent van de 22-jarige Danilo verraadt gelijk waar hij vandaan komt. Danilo is een geboren en getogen Amsterdammer en is niet meer van plan uit de hoofdstad te vertrekken. Danilo is fulltime zanger en heeft zelfs al in het voorprogramma mogen staan van Tino Martin. In 2016 heeft Danilo al eens Blind Audition gedaan, helaas zonder een stoel om te draaien. Dit jaar gaat hij voor zijn revanche!

© William Rutten

Geboren in Amerika, als dochter van Amerikaanse vader en Nederlandse moeder, maar opgegroeid in Nederland. De 28-jarige April is afgestudeerd als musical artist aan de Dutch Acadamy of Performing Arts. Ze is zangeres en musical actrice en heeft mooie rollen mogen spelen in 'Sister Act' en 'The Bodyguard'. Met haar deelname aan 'The Voice' wil ze laten zien wie ze is als soloartiest.

© William Rutten

Op haar negende zong ze het Sinterklaaslied ‘O Kom Er Eens Kijken’ in. Kes heeft haar muzikaliteit niet van een vreemde. Haar vader is ook muzikaal en heeft zelfs een geluidsstudio aan huis. Hier zingt Kes af en toe wat voor hem in. Dit doet zij het liefst in haar pyjama. Nu heeft ze haar pyjama verruild voor een andere outfit en is ze klaar om haar eigen liedjes in te zingen.

De twaalf overgebleven liveshowtalenten van 'The voice of Holland' gaan vanaf aanstaande vrijdag de strijd met elkaar aan. Anders dan anders worden de kandidaten dit seizoen opgesplitst in groepen van twee. Team Anouk en team Lil' Kleine bijten het spits af.