the game is on

Deze kandidaten betreden vrijdag het podium in TVOH

© William Rutten

Een oude bekende van 'The Voice'! In 2014 won Ayoub onder de vleugels van Marco Borsato 'The Voice Kids' en hij is nu terug om ook 'de grote' Voice te winnen. Zijn grote idool is Beyoncé en hij hoopt haar heel graag te ontmoeten door een succesvol 'Voice'-avontuur.

© William Rutten

De twintigjarige Daphne groeit op tussen de koeien in Drenthe. Haar liefde voor dieren ontstond al vroeg. Ze heeft zelfs in Afrika een dierenorganisatie geholpen. Inmiddels woont ze in Nieuwegein en studeert ze aan de Herman Brood Academie. Met 'The voice of Holland' probeert ze de rest van Nederland te overtuigen van haar muzikale kunnen.

© William Rutten

De Utrechtse Fatima is constant op zoek naar geluksmomenten. Fatima kan goed kletsen, wat ze op haar werk bij de klantenservice dagelijks doet. Maar haar ultieme geluksmoment is zingen. Haar droom is om als fulltime zangers door te breken.

© William Rutten

De zestienjarige Emma komt uit Almelo. Ze zit in een speciale acteursklas op de havo, maar legt de focus liever op zang en treedt af en toe op met haar muziektrio 'Helium'. Met haar deelname aan 'The Voice' wil ze haar grootste droom waarmaken: optreden en reizen tegelijk, de perfecte combinatie.

© William Rutten

De negentienjarige Robin kun je nog kennen van haar finaleplaats in 'The Voice Kids'. Na 'The Voice Kids' heeft ze niet stilgezeten en heeft ze kilometers gemaakt op de Popacademie. Ze is afgestudeerd en heeft nu een tussenjaar om zich volledig op muziek te richten. Robin speelt in een bandje en werkt daarnaast in de thuiszorg.

© William Rutten

Hij won in 2014 het programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', maar doet mee aan 'The Voice' om zich nu volledig als zanger te profileren. Naast zingen houdt Stef van wandelen en fotograferen.

De eerste kandidaten voor de halve finale van 'The voice of Holland' zijn bekend! Deze week is het de beurt aan de pupillen van coaches Waylon en Ali B. Wie van deze zes talenten zien we volgende week weer terug?