#ThrowbackThursday

In beeld: de cast van Clueless toen en nu

© Getty / Paramount

De jarige Alicia Silverstone wist met haar interpretatie van de tot op het bot verwende Cher de rol van haar leven neer te zetten. En dan hebben we het niet alleen over haar acteerwerk, ook de outfits nemen we nog maar al te graag over. We love!

© Getty Images

Na zijn rol in de film is Donald Faison altijd een good guy gebleven. Zijn echte grote doorbraak kwam toen hij invulling gaf aan Dr. Chris Turk in de ziekenhuisserie Scrubs. Inmiddels zet hij het acteren even op een laag pitje, want hij heeft zes(!) kinderen.

© Getty / Paramount

In de film wordt Cher bijgestaan door haar BFF Dionne, gespeeld door Stacey Dash. Haar acteercarrière begon in The Cosby Show, The Fresh Prince of Bel-Air en ook na Clueless wist ze hier en daar nog wat rolletjes te scoren.

© Getty / Paramount

e kennen acteur Paul Rud van zijn veelzijdige rollen in films als Knocked Up en Ant-Man. Maar lang daarvoor wist hij al de interesse van Cher te wekken. Wij snappen wel waarom…

© Getty / Paramount

Elisa Donovan zullen wij nooit vergeten als de aardsrivaal van Cher: Amber.

© Getty / Paramount

De acteur wist met zijn gouden hart onze knieën week te maken. Inmiddels heeft Breckin Meyer meerdere grote rollen op zijn naam staan zoals in Road Trip en Garfield.

Ons favoriete stijlicoon uit Clueless blaast dit jaar 42 kaarsjes uit . En dat vieren we met een overzichtje van de acteurs, toen en nu.