kleine meisjes worden groot

All grown up: zo zien onze favoriete Liars er nu uit

© Getty Images

Troian Bellisario was als de competitieve Spencer dé ster van de serie. Nu heeft de celeb het acteren ver achter zich gelaten en focust ze zich meer op regisseren. Maar voorlopig heeft ze andere dingen aan haar hoofd. Samen met haar man, Suits-ster Patrick J. Adams, verwacht ze namelijk een kindje!

© Getty Images

Shay Mitchell heeft na het bloedstollende einde van PLL niet stilgezeten. Zo is ze onder andere te bewonderen in de nieuwe Netflix-serie YOU en doet ze ons bibberen van angst in de aankomende thriller The Possession Of Hannah Grace.

© Getty Images

Ashley Benson heeft na haar rol als Hanna even een tijdje rust gepakt. Momenteel geniet ze vooral van haar grote liefde, supermodel Cara Delevingne.

© Getty Images

Na PLL scoorde Lucy Hale een nieuwe hoofdrol in de serie Life Sentence. Hierin speelt ze een meisje met kanker die te horen krijgt dat ze toch blijft leven.

© Getty Images

Janel Parrish heeft een druk jaar achter de rug. Niet alleen is ze getrouwd, ook scoorde ze een rol in dé Netflix-film van het jaar: To All the Boys I've Loved Before . Daarnaast wist ze een rolletje te bemachtigen in de PLL spin-off: Pretty Little Liars, The Perfectionists. Voorlopig zijn we dus nog niet klaar met Mona!

© Getty Images

Naast Janel is ook Sasha Pieterse te zien in de nieuwe Pretty Little Liars-verslaving. Fun fact: de actrice was slechts veertien toen ze begon aan haar PLL-avontuur.

De mysterieuze berichtjes van 'A' en zijn snode plannetjes in de hitserie Pretty Little Liars beleefde alweer acht jaar geleden zijn première. Tijd om te kijken hoe het nu met cast van toen gaat.