Toine van Peperstraten 'dolgelukkig' met sportklus SBS

07 augustus 2015 19:49

Nadat Toine van Peperstraten twee jaar geleden snikkend afscheid nam van Studio Sport kan zijn geluk nu niet meer op nu hij het stralende middelpunt wordt van de Champions League. Daarnaast laat hij zich onderdompelen in al het nieuws dat Fox te bieden heeft.

Met een snik en een traan verlaat Toine van Peperstraten in 2013 het bolwerk van de vaderlandse Eredivisie: NOS Studio Sport. Hij ging aan de slag bij FOX, maar verdween daar achter de decoder en meteen in de anonimiteit.  "Er zijn toch veel mensen in mijn omgeving geweest, in de omgeving van mijn ouders ook, die zich afvroegen van: wat doet Toine tegenwoordig? Die hadden geen abonnement", vertelt Toine aan RTL Boulevard.

ZIE OOK: 'Afscheid NOS valt zwaar'

Maar nu is Toine dan toch echt terug op het hoogste niveau. Toine presenteert dit seizoen met Jan Joost van Gangelen de uitzendingen rondom de Champions League op SBS 6.  "Ik ben er dolgelukkig mee", zegt Toine. "Alleen al dat je bezig bent met de grootste competitie, daar spelen echt de beste clubteams van Europa tegen elkaar, ongeacht het land waar ze uitkomen."

De sportpresentator is dus weer helemaal in zijn nopjes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!