Natasja Froger is witheet: 'Kom niet aan mijn zoon'

17 mei 2016 19:15

Meer dan tweehonderdduizend mensen gingen afgelopen weekend uit hun dak bij de Toppers. Toch pakte het meezingfestijn voor Didier Froger net iets anders uit. Hij zou te diep in het glaasje hebben gekeken en op de vuist zijn gegaan met andere bezoekers. Klinkklare onzin volgens zijn moeder Natasja.

De redactie van RTL Boulevard kreeg afgelopen weekend al een tip dat Didier betrokken zou zijn bij een gevecht. In een reactie liet Natasja Froger weten dat ze de boel eerst wilde uitzoeken met onder andere de beveiliging van de ArenA. Maar dan duiken er maandagavond berichten over Didier op dat hij de veroorzaker zou zijn van de matpartij. Nou, dan moet je net Natas hebben. “Het raakt je tot op het bot als ze aan je kind komen”, zegt ze in RTL Boulevard.

Out

“Didier stond op het veld en een meneer, die volledig doorgedraaid was, gaf hem uit het niets een knal op zijn oog. Didier ging out”, somt Natasja op. Vervolgens belandde zoonlief in de kleedkamer en stuurde een arts hem naar huis. “Didier vroeg zich steeds af wat hij verkeerd had gedaan”, vervolgt de blondine.

'Kom niet aan mijn kind'

“Als mijn kind zoiets zou doen, dan zou ik het ook zeggen. En ze mogen onzin verzinnen over mij of over mijn man, want wij zijn volwassen. Maar kom niet aan mijn kind. Dan haal je het slechtste in me naar boven”, besluit ze.

Na wat rust en ijs op zijn hoofd kon Didier zaterdag- en zondagavond verder genieten van de Toppers met vrienden en vriendinnen.

Meer op rtlboulevard.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!