Lies Visschedijk: Tinderen lijkt me zo deprimerend

12 april 2016 16:23

De film Soof was zo'n succes dat nu een vervolg in de maak is. Hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Fedja van Huet liggen in de romcom in een scheiding en die nieuwe fase gaat op z'n Soofs gepaard met van die ongemakkelijke maar o zo herkenbare situaties.

Over Soof 2
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Kasper wil scheiden. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.

De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, gespeeld door Dan Karaty, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd.

Dan ontmoet ze de knappe chef-kok Bauke (Achmed Akkabi). Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Soof 2 is vanaf 8 december in de bioscoop te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!