Emotionele Ronnie Flex: Ik ben heel erg verlegen

20 november 2015 19:06

Ronnie Flex scoorde deze zomer een monsterhit samen met zijn maatje Lil Kleine. Het betekende zijn grote doorbraak. Iets waarvan hij jaren geleden niet had durven dromen, vertelt de rapper aan RTL Boulevard.

Ronell Langstan Plasschaert, zoals de rapper eigenlijk heet, was op de basisschool helemaal niet bezig met aandacht. “Ik ben nooit een populaire jongen geweest”, vertelt Ronnie Flex emotioneel. “Ik ben ook nooit gepest, maar ik viel niet echt op.”

“Ik ben een heel verlegen jongen en ik vind het moeilijk om mezelf te verwoorden soms"

“Ik heb pas gezoend toen ik vijftien was. Bij de meeste jongens en meisjes gebeurt dat als je twaalf of dertien jaar bent.” Nu speelt de rapper avond aan avond alle poptempels plat, maar achter de schermen blijft het gewoon die rustige jongen van vroeger. “Ik ben een heel verlegen jongen en ik vind het moeilijk om mezelf te verwoorden soms.”

Veel awards
Ronnie Flex werd gisteren verkozen tot de best geklede man van Nederland. Het was helemaal zijn avond. Hij werd ook nog eens bekroond door muziekzender Xite met een award voor onder andere beste mannelijke artiest.

Meer op rtlboulevard.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!