'Iedereen in Nederland kijkt wat ze op Coachella dragen'

14 april 2015 19:31

De lente is in volle gang en iedereen kijkt uit naar dé zomerkledingtrends. Op het Coachella Festival in Amerika doen ze het kunstje voor. Samen met stylist Danie Bles kijkt RTL Boulevard wat de hipste trends zijn op het festival. "Het is een walhalla met modellen, it-girls, bloggers en inspirators."

'Iedereen in Nederland kijkt wat ze op Coachella dragen'

02:57

Ze zien er natuurlijk allemaal perfect uit. "Het zijn wel lookjes. Ik heb niet het idee dat het zo toevallig is samengekomen." Danie heeft een paar trends gespot op Coachella. "Veel chokerkettingen, steentjes op het voorhoofd geplakt, lange franjevesten en croptops."

"Ik denk dat iedereen hier kijkt wat ze daar dragen en dat dat ook weer hier in de winkels terug te vinden is." Volgens Danie heeft Coachella veel invloed en is het bepalend. Dat komt ook door de grote namen die op het feest paraderen. Rihanna, Justin Bieber, Beyoncé, Kendall en Kylie Jenner laten hun gezicht zien op het festival.

De Nederlanders moeten dit seizoen volgens Danie Bles doen alsof hun look toevallig samengekomen is. "Stiekem heb je erover nagedacht. Het moet vooral een mix zijn tussen een beetje franje, een beetje denim, een beetje een schuin tasje, een beetje een laarsje. Het belangrijkste item dit festivalseizoen is het spijkershortje."

ZIE OOK:
Foto's: Justin Bieber intiem met Kendall Jenner op Coachella

Foto/video: Madonna pakt Drake vol op de mond bij Coachella

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!