Beeld © ANP

Winnares Holland's Next Topmodel Nicky nu Miss Nederland

10 oktober 2017 14:59

Een droom die uitkomt voor de 22-jarige Nicky Opheij uit het Brabantse Handel. Na haar kroning tot Holland’s Next Top Model in 2014 mag Nicky zich nu ook de mooiste van Nederland noemen.

“Ik mag mezelf Miss Nederland 2017 noemen!” jubelt een dolgelukkige Nicky Opheij op Instagram bij de foto’s van haar kroning tot Miss Nederland gisteravond in Hilversum. “Ik wil iedereen bedanken, zowel de organisatie als de sponsoren en de andere finaliste waarmee we gewoon een knal show neer hebben gezet.”

Miniatuurvoorbeeld

Nicky wint Holland's Next Top Model in 2014

Poppetjes

In het Eindhovens Dagblad zegt de Handelse het eerst niet zo te hebben zien zitten, om als model mee te doen aan een miss-verkiezing. “Veel mensen denken daarbij toch aan van die poppetjes die alleen maar lief hoeven te lachen.” En Nicky kan veel meer dan dat, maar toch besluit ze na een gesprek met de organisatie de stap te wagen. Prompt gaat ze er met de winst vandoor.

Eigen bedrijfje

Nicky had de afgelopen drie jaar een contract bij Touché Models in Amsterdam, de prijs die hoorde bij het winnen van Holland's Next Topmodel. Dat contract is nu afgelopen. Dit geeft de knappe brunette de ruimte zich te storten op haar eigen bedrijfje. Ze rondde onlangs een opleiding af tot gewichtsconsulente, waarmee ze anderen over voeding wil gaan adviseren. “Dat vind ik echt interessant om te doen, ook omdat ik nu in de praktijk heb gezien hoeveel mensen er moeite mee hebben”, aldus Nicky tegen de krant.

 

DREAMS CAN COME TRUE @missnederland @pascal_raymond_dorland

Een bericht gedeeld door NICKY OPHEIJ (@nicky_opheij) op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!