Beeld © ANP

Mark Wahlberg pompt geld in fitnessketen

18 maart 2019 14:30

Dat Mark Wahlberg regelmatig in fitnesscentra is te vinden, was al bekend. Nu maakt de Amerikaanse acteur deel uit van een groep die heeft geïnvesteerd in de Australische fitnessketen F45. Met de deal is volgens Bloomberg een kleine 400 miljoen euro gemoeid.

"Ik ben een fitnessfanaat"

"Ik ben een fitnessfanaat en werd direct verliefd op F45 toen ik een van hun sportscholen binnenliep", zegt Wahlberg. "Ik wandelde naar binnen en zag mensen van alle leeftijden en van alle fitnessniveaus samen sporten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het strakke schema van Mark Wahlberg

De 47-jarige Wahlberg staat bekend om zijn strenge fitnessregime. In september deelde hij op Instagram dat hij zijn dag al om 02.30 uur begint met een gebed en een ontbijt, waarna vervolgens om 03.40 uur zijn eerste work-out op het programma staat. Om 19.30 uur duikt hij na een dag vol sporten zijn bed in zodat hij het regime de dag erna kan herhalen.

De oprichter van het Australische F45 is verguld met de investeerder. "Mark heeft zo veel kenmerken die bij ons passen", zegt hij. "Hij is overduidelijk heel erg bezig met fitness."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiësto houdt zich vanaf nu bezig met fitnessclubs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!