Beeld © Instagram: @nickjonas

Zo stinkend rijk zijn de Jonas Brothers

06 april 2019 15:22

De Jonas Brothers zijn helemaal terug van weggeweest en hebben inmiddels al weer twee singles uitgebracht. Een reünie als deze is vaak te doen om het geld. Als we echter kijken naar de broers en hun verdiensten, kunnen we rustig zeggen dat dat hier niet van toepassing is.

De Jonas Brothers, bestaande uit Kevin, Joe en Nick Jonas werd in 2005 opgericht en werden immens populair door dankzij hun optredens op de Amerikaanse Disney Channel. In 2008 speelde het drietal zelfs de hoofdrollen in de populaire film Camp Rock en het vervolg daarvan. Ze wisten zelfs een Grammy-nominatie in de wacht te slepen. Uiteindelijk werd in 2013 bekend gemaakt dat de band uit elkaar zou gaan. In de tussentijd zijn de broers hun eigen weg gegaan en dat heeft ze geen windeieren gelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonas Brothers lanceren tweede comeback-clip

Joe Jonas

Joe heeft ‘het meeste te klagen’ van de drie. De rest is namelijk een stukje rijker dan hij is. Dit zou vooral komen doordat DNCE een band is waar hij in zit en hierdoor moeten de inkomsten gedeeld worden. Ook is hij stukken minder gericht op sponsordeals dan de andere twee. Toch heeft hij niks te klagen, zijn vermogen zou zijn geschat op 18 miljoen dollar.

Kevin Jonas

Broer nummer twee heeft zijn vermogen te danken aan twee dingen: allereerst heeft hij zijn eigen vastgoedbedrijf. Ten tweede hebben hij en zijn vrouw Danielle een eigen realityshow hebben gehad. Hoewel dit maar voor twee seizoenen was, zal hij hier goed mee hebben geboert gezien het feit dat hij geschat wordt op 20 miljoen dollar.

Nick Jonas

Nick zal degene zijn die de meeste rondjes geeft. Hij heeft zich na de Jonas Brothers ook gericht op een nieuwe band, genaamd Nick Jonas and the Administration. Hoewel deze niet perse succesvol was, waren zijn solo- en acteer carrière dat wel. Zijn rol in Jumanji: Welcome tot the Jungle heeft hem een vollere portemonnee opgeleverd en verscheidende solo-albums deden het online erg goed. Waar Nick vooral zijn geld vandaan haalt, zijn uit sponsordeals via zijn Instagram. Hierdoor loopt hij met een mega bedrag van 25 miljoen dollar rond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Jonas gooit taart in gezicht toeschouwer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!