Beeld © ANP

Vier koppels geven jawoord op Milkshake Festival

18 april 2019 16:09

Vier LHBTQIA+ koppels kunnen elkaar het jawoord geven tijdens de aanstaande editie van Milkshake Festival, zaterdag 27 en zondag 28 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Kandidaten voor dit huwelijk kunnen tot 10 mei liefdesverklaringen op video mailen naar Milkshake, waarna twee koppels worden gekozen door de organisatie en twee koppels door het publiek.

De Stichting For All Who Love Foundation neemt alle kosten van het gemeentelijke papierwerk en de huwelijksvoltrekking voor haar rekening. De organisatie wil hiermee vieren dat Nederland het allereerste land was waar LHBTQIA+-koppels konden trouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight-kandidate trouwt tóch niet

Het festival Milkshake is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er volgens de organisatie een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!