Nick en Simon zetten zich in voor de Nacht van het Kind

27 mei 2019 20:30

Niet kunnen slapen vanwege je handicap, omdat je ernstig ziek bent, nooit naar school kan of een onveilig thuis hebt. Wereldwijd liggen miljoen kinderen wakker van de meest uiteenlopende problemen. Daarom komt RTL Boulevard in actie tijdens de Nacht van het Kind. Aan Nick en Simon de eer om deze week af te trappen.

De Volendamse-zangers noemen het een unieke gebeurtenis. “Normaal gebeurt dit alleen bij grote rampen. Dit is voor het eerst dat dit op deze manier gebeurt. Het mooie is dat elke stichting hetzelfde doel heeft: kinderen mogen geen slapeloze nachten hebben.” Nick en Simon zijn zelf al jaren ambassadeurs van Edukans en vinden het belangrijk dat het geld goed terecht komt. “Het geld dat er opgehaald wordt, wordt evenredig verdeeld en elk doel besteed het aan hun eigen gekozen doel binnen hun organisatie.”

De Nacht van Het Kind is een initiatief van vier hulporganisaties (Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind) die voor het eerst hun handen ineenslaan voor kinderen in nood. Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker vanwege hun handicap, omdat ze ernstig ziek zijn, nooit naar school kunnen of vanwege hun onveilige thuissituatie. Wij roepen daarom zo veel mogelijk Nederlanders op om 1 juni tijdens de Nacht van Het Kind wakker te blijven en geld in te zamelen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!