Beeld © Airbnb

OMG! Je kunt nu een echt Barbie-huis boeken via Airbnb

18 oktober 2019 04:57

Wie zin heeft in een zonnige vakantie in een zuurstokroze huis, kan nu het enige echte Barbie-huis boeken via Airbnb. Het bedrijf is ter ere van Barbie's 60e verjaardag een samenwerking aangegaan met Mattel, het bedrijf dat al jarenlang verantwoordelijk is voor Barbie. Het betreft een eenmalige actie van de populaire pop, die de deuren van haar riante villa daarna weer sluit. Dit melden diverse Amerikaanse media.

"Voor een keer kunnen er gasten twee nachten komen logeren en ik beloof dat het memorabel wordt"

"Voor het eerst in de geschiedenis zet ik mijn Malibu Dreamhouse op Airbnb. Voor een keer kunnen er gasten twee nachten komen logeren en ik beloof dat het memorabel wordt. Vanaf 23 oktober kan er geboekt worden en nogmaals, dit doe ik maar een keer!," aldus Barbie via Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor ieder wat wils: de genderneutrale barbie is een feit

De gelukkige winnaar mag drie vrienden meenemen naar Barbie's strandhuis, dat twee slaap- en badkamers heeft. Barbie's lievelingskleur roze is door het hele huis aanwezig en er zullen een aantal inspirerende vrouwen langskomen tijdens het verblijf, waaronder pilote en luchtvaart-ingenieur Jill Meyers, haarstylist Jen Atkin en de Olympische bronzen medaille winnares Ibtihaj Muhammed, die de gasten een les geeft in haar sport schermen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Star Wars-fans opgelet: vanaf nu ook Darth Vader barbiepoppen

De villa in het hartje van Malibu is een waar Instagram-paradijs. Zo kun je heerlijk afkoelen in het zwembad van de Californische zon, maar er is ook een waterglijbaan en een persoonlijke bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!